LIMITED SEAT! Register sekarang sebelum pendaftaran ditutup!

AMARAN! Pendaftaran akan ditutup dalam tempoh...

Days
Hours
Minutes
Seconds

PERHATIAN FOUNDER, yang bisnes tengah stuck, tak boleh grow lagi.. sebab persaingan semakin dahsyat, sales jatuh mendadak dan brand korang semakin tenggelam, tak mampu lagi nak capai target sales, target growth, target expansion bisnes!?

New exclusive program!

Korang bakal didedahkan sistem & framework bagaimana saya bantu anak didik Sifubad sustain Sehingga Mampu expand bisnes, walaupun dalam krisis ekonomi!

Saya dah develop secret formula yang boleh menyelamatkan bisnes korang, untuk survive, bangkit dan grow balik tahun 2024 ni! Korang akan ketahui bagaimana susun strategi untuk grow bisnes, strategic plan untuk marketing dan branding yang terkini, macam mana develop dan train team marketing.. korang nak belajar ilmu2 ni?

30 Julai 2024 | 8.30 pagi - 10 malam | SACC, Shah Alam

Apa sistem rahsia yang korang bakal dapat dalam kelas ni nanti?

“Ya, betul! Memang banyak yang saya nak kongsikan. tapi maaf! Kelas Ini BUKAN UNTUK SEMUA FOUNDER! Hanya Founder Yang Terpilih Sahaja Boleh Join.

Mungkin Ada Di Antara Korang Yang Tertanya2...

Layak Ke Saya Nak Ajar Korang Ni..?

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman kejatuhan yang lepas! 2010, 2011, awal 2012, tahun yang paling ‘malang’ untuk saya..

Saya ditipu!

Sales saya jatuh teruk!

Bisnes saya melingkup, dan saya terpaksa ‘LETGO’ ofis saya di Shah Alam..

Kemudian, 2012 saya bangkit!

…Saya berjaya bangkit, kerana saya menjumpai STRATEGI “FOUNDER” for MARKETING & SALES. Proven strategy….

Dari try & error…

Dari ilmu berharga ribuan RM dari mat saleh…

Dari eksperimen yang saya jalankan pada beberapa produk saya!
Strategi ini telah memberikan company saya sales yang besar, TANPA saya bekerja keras (… nampak seperti overhype, tapi inilah kenyataannya)

2012, 2013, 2014, 2015 adalah zaman company saya benar-benar buat untung! Bukan untung yang sedikit, untung yang besar, yang saya sendiri tak pernah jangkakan…

“...Dari Pengalaman Itulah, Saya Buat Kajian,Cari Ilmu,Cari Pakar, Jumpa Sahabat2 Yang Jauh Lebih Berjaya.. Dan, Akhirnya; Saya Temui FORMULAnya!"

Formula-formula ini, saya jalankan kepada company saya yang utama. Dan ianya, alhamdulillah…

Mencapai pencapaian yang AMAT LUAR BIASA…

– Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!

– Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN & GST yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…

– Bisnes saya lebih bersistem, lebih teratur, dan secara tak langsung lebih “tenang”..

– Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan…

– Yang best lagi, dari profit-profit tersebut, saya dapat membina aset bernilai jutaan RM, secara individu dan juga company..

..Itulah, dari formula secret yang saya temui ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga perlu ketahuinya!

Ass Seen On..

Antara Brand yang dah belajar dengan sifubad..

Special Untuk pakej Premium, Korang Bakal Dapat 5 Bonus Exclusive Ini!

Semua Komponen Ini Bernilai RM5997!

Serius, ni harga sebenar yang korang perlu invest! Tapi, untuk tempoh terhad, saya nak bagi special price...

Hanya RM800 sahaja!

3 Day Access The CEO Chapter

Korang akan dapat full akses kelas The CEO Chapter dari pagi sampai malam. Korang akan dapat jumpa face to face dan bernetworking dengan ramai founder yang luar biasa! So, tunggu apa lagi!? Register sekarang!

Workbook
The CEO Chapter

Korang juga akan dibekalkan workbook sebagai rujukan semasa kelas nanti. Korang akan dapat di kaunter khas sebelum masuk ke kelas. Ianya bantu korang supaya mudah ingat dan faham dengan topik yang diajar.

Advanced Session

Extra class untuk hari ke-2! Korang akan dapat belajar topik yang lebih advanced dan high level. Ada sesi soal jawab yang lebih details, deep dan step by step advice.

1 Day Group Coaching

Hanya untuk pakej Diamond saja! Ini yang paling special dan paling mahal! Bernilai lebih RM5997! Korang akan dapat belajar lebih dekat dengan Sifu Jamal. Ada sesi Q&A yang lebih personal, korang akan dapat spesifik solution!

SifuBad Special Box Merchandise

Korang juga akan dapat exclusive merchandise SifuBad yang tak pernah dijual dimana-mana kedai. Yes, korang tak akan jumpa. Ianya hanya diberikan kepada peserta yang berdaftar saja.

Join sekarang, dan korang berpeluang untuk berjumpa dengan ramai anak didik dan alumni SifuBad yang luar biasa!

Ada 3 pilihan pakej, Korang nak mana satu?

Korang boleh decide sama ada nak register sekarang atau bertangguh lagi! Tapi.. offer ini tak lama, kerana ianya akan DITUTUP selepas kuota penuh!

Pilih pakej & register sekarang!

STANDARD

Ini Pakej Standard, yang mana anda bakal dapat;

*tertakluk pada perubahan masa

NORMAL PRICE

RM200

SPECIAL PRICE

RM70

HOT SEAT

Ini Pakej Hot Seat, yang mana anda bakal dapat;

*tertakluk pada perubahan masa

NORMAL PRICE

RM500

SPECIAL PRICE

RM200

PREMIUM

Ini Pakej Premium, yang mana anda bakal dapat;

*tertakluk pada perubahan masa

NORMAL PRICE

RM1,000

SPECIAL PRICE

RM800

Disclaimer

Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan "The CEO Chapter 2024"

HOTLINE

011 6326 4938 (Hidayah)
011 6334 4938 (Anis)

Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com