PENDAFTARAN DAH DITUTUP!

Peluang anda dah tamat...

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Perhatian founder: Korang ada produk nak dilancarkan untuk projek raya, tapi masih takut2 sebab tak tahu strategi launching yang sebenarnya?

Nak Tak, Jika Saya Dedahkan 'FORMULA UNDERGROUND' Untuk Launching Projek raya, Yang Telah Digunakan Oleh Founder2 Anak Murid SifuBad, Yang Menghasilkan Jualan 5, 6.. Malah 7 Angka Dalam Masa Hanya Beberapa Hari Saja Selepas Produk Dilancarkan!

Kalau korang nak tau sangat dan tak pernah jumpa formula launching projek raya yang proven dan mudah digunakan, walaupun untuk founder baru.. please tolong spend masa korang selama 20 hingga 30 jam untuk kelas launching chapter ni!

Date

30 - 31 Januari 2023
 (Isnin - Selasa)

Time

Day 1: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 2: 8.30 am - 10.00 pm*

*Tertakluk pada perubahan masa

Place

SifuBad Academy

*Tertakluk sebarang perubahan

11 Value Yang Akan Dibongkarkan Dalam Launching Chapter Projek Raya!
..Yang Membuatkan Anda Tak Senang Duduk!!

  • 70% kegagalan dalam launching bila tak faham rule dalam launching. Korang akan tahu apa boleh buat, apa tak boleh buat! Ini bakal didedahkan dalam chapter yang terawal.
  • Ketahui 13 kesilapan yang dibuat ramai founder yang merisikokan launching mereka lagi2 untuk projek raya. Korang sanggup tanggung risiko ni? 
  • Fahami 7 mindset launching yang telah digunapakai oleh founder dari alumni sifubad spt Wawa, Sobella, Demica, Origina, Sebawang yang korang juga boleh lakukannya walaupun korang founder baru nak up.
  • Step by step bagaimana membina irresistible offer yang buatkan customer tak sabar nak grab dan bayar anda tanpa banyak soal. 
  • Ketahui 7 jenis offer yg terbukti mampu hasilkan jualan dengan pantas. Anak murid sifubad sendiri dh test dan hasilnya sgt amazing!
  • Offer yang power akan berikan result yang power! Jangan terkejut sales sebulan korang boleh collect dalam tempoh 3 hari je!
  • ​​Formula calculation dalam membina kempen launching yang mampu berikan high profit. Silap buat kira-kira, anda boleh rugi besar! Ni serius.. 
  • ​Korang akan nampak lebih jelas cara buat kiraan kos sebelum dan selepas kempen launching.
  • ​Ketahui jenis-jenis data yang wajib korang monitor untuk kawal kos yang digunakan sepanjang kempen launching.
  • 5 FASA UTAMA LAUNCHING! Bagaimana menyusun flow yang betul dan proven dalam kempen launching yang menghasilkan HIGH IMPACT! HIGH RESULT!
  • ​Lebih 9 ​teknik dan strategi yang akan digunakan dalam flow bagi menjayakan kempen launching. Ramai founder tak tahu! Tapi dalam chapter ini akan didedahkan semuanya. Tak perlu try & error lagi! Korang hanya perlu copy paste je flow yang akan dikongsikan.
Saya faham.. tak kira founder baru atau lama, mereka akan rasa launching adalah satu strategi yang sangat mencabar dalam bisnes!
Jadi Sebab Itulah, Saya bakal dedahkan formula launching ini kepada founder bisnes...
FORMULA #1 : Launching Raya Preparation

Korang bakal didedahkan bagaimana merancang strategi dan taktik untuk kempen launching dalam projek raya tahun 2023. Korang akan lebih jelas dengan objektif, flow launching, tool & material, dan timeframe dalam kalendar. 

FORMULA #2 : Launching Offer Raya

Pembinaan offer untuk projek raya. Korang akan pelajari bagaimana wujudkan offer yang akan menjadi tarikan, dan juga pushing factor yang buatkan pelanggan desperate nak grab produk korang dengan pantas tanpa banyak soal. 

FORMULA #3 : Launching Raya Funnel 

Korang bakal ketahui bagaimana journey dari prospek menjadi pembeli dalam launching, apa jalan yang mereka lalui, dan offer yang mereka bakal dapat. Korang juga akan dibongkarkan strategi sedut pelanggan kedalam 'corong' sales anda dan kaut untung 9-10x ganda!

Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder & Semuanya Bakal DIBONGKAR Dalam...
 “LAUNCHING CHAPTER PROJEK RAYA” CLASS…
Rahsia-rahsia yang bakal dibongkarkan ini pasti dapat menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini? 15 TAHUN saya explore dan finally saya reveal for very very FIRST TIME!

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit). Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama kurang lebih 20 - 30 jam yang bakal saya dedahkan dalam Launching Chapter Projek Raya Class ini…
Lihatlah bagaimana anak didik SifuBad
..boleh buat 6 ke 7 angka dengan Ilmu Launching ini..

Wan Nur Syuhada

Sobella

Bermula dengan seorang staff pada tahun 2016 tahun pertama tubuhkan Sobella. Kini sudah mempunyai 20 orang staff dan mempunyai 5 layer structure dalam agent/dropship.

Duplicate kejayaan dan sentiasa menjadi contoh kepada anak-anak team yang lain, supaya menjadikan kejayaan itu sebagai satu inspirasi yang boleh dicontohi dan dicapai bersama.

“ALWAYS TRUST THE PROCESS” untuk mencapai kejayaan yang bermula dari bawah. Sentiasa membantu team untuk bangun dari bawah walaupun dengan modal yang kecil.

Dengan menggunakan strategi agent launching, dia telah berjaya rekrut lebih 25,000 Agent di seluruh SEMENANJUNG termasuk SABAH/SARAWAK, BRUNEI dan INDONESIA yang setia bersama SOBELLA.

Wawa Zainal

Wawa Cosmetics

Selepas belajar dengan sifubad, bisnes Wawa TRANSFROM habis.

Ye, siapa tak kenal dengan Wawa Zainal, dulu bermula dengan sifuBad pada 2016, sales RM60k, Wawa tak pernah selesa dengan pencapaian semasa dan sentiasa berusaha naikkan lagi bisnes disebabkan sentiasa dibakar oleh circle beliau.. dan sekarang sales lebih 1 million...

Alhamdulillah dengan strategi launching & teknik yang betul untuk manage team, stokis & agent Wawa Comestics. Setiap kali launching produk baru, mereka memang akan betul-betul all out. Dari sales 6 angka, mencecah 7 angka sebulan!

Amirah Syamimi 

Demica

Antara anak didik Sifubad yang bagus dalam strategi launching dan naik laju! Sales dari 100k++ makin naik sampai jadi 709k sebulan, then now 1.1 juta, now lebih 2 million.. Masuk radio dan ada lebih 100 billboard dipacakkan! So, amazing!

Ingat lagi, awal-awal join sifuBad sales tengah jatuh dan mula statik. Rasa takut, rasa buntu tak tahu nak buat apa lagi dah.

Sampailah ambil jalan untuk ubah satu perkara yang sangat penting iaitu 'MINDSET & NIAT kita bisnes untuk apa?'

Bila semua dah clear, niat nak bantu lebih ramai orang berjaya sama-sama, bukan untuk diri sendiri. Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan! Bisnes dan sales pun mula grow ikut mindset yang dah 'dibasuh'.

Dr. Natrah

Ivet Petcare

3 perkara yang dilakukan sehingga salesnya terpaksa meningkat naik melebihi RM1 juta sebulan dalam tempoh setahun lebih! 

Yang pertama, dia gunakan Strategy Funnel Launching yang memberi high impact kepada result semasa. Keduanya, dia apply Strategy Duplication Business sehingga berjaya mempunyai 7 cawangan. Akhirnya ketiga, dia improve Leadership dan mampu membimbing 9-10 doktor profesional bekerja bersamanya.

Hasif Hamzi

Canchy

Siapa sangka dengan jual rempeyek je boleh cecah 1 juta sebulan! Marketing saja tak cukup, kalau takda strategi. Hasif implement strategi launching, branding, marketing yang diajar dalam Sifubad!

Ni game launching yang dia gunakan; Pastikan R&D dibuat untuk produk yang bakal dilancarkan, cipta pakej & offer dalam launching, susun funnel.. pembinaan team & leadership sangat mainkan peranan penting dalam launching dan guerilla massive action dari tim canchy.

Hasif juga gunakan personal branding dan juga guna influencer marketing, untuk menarik prospek dari awal, ke funnel untuk prospecting reseller..

Nasha Hamizah 

NEEDS

Dari seorang pekerja logistik kini menjadi usahawan produk penjagaan rambut yang disegani, tak lain dan tak bukan ini lah dia Pengasas jenama NEEDS, Nasha Hamizah. 

Bermula dengan 1,000 unit produk di bulan yg pertama dan mencapai jualan RM 21,000.

Bagaimana NEEDS berjaya mengeluarkan produk penjagaan rambut yang menghasilkan kesan yang pantas. 

Dengan hanya menggunakan strategi launching, Influencer Marketing dan Sistem Ejen, NEEDS berjaya viral di platform Twitter serta berjaya untuk rekrut lebih 300 orang Ejen di TikTok. 

Kini NEEDS telah berjaya memecah jualan sebanyak 1 JUTA dalam masa 10 bulan selepas join sifuBad! 

Nadea Fauzi

Sebawang

Jual tudung 'makcik-makcik' bawang jer pun boleh mencanak sales. Dulu bisnes pernah stuck dalam RM200K berbulan-bulan lamanya. Tetapi demi Sebawang, Nadea mengorak langkah dengan mencari mentor dan berguru dengan SifuBad.

Tidak disangka, hasil jualan terus melonjak ke RM300K pada bulan pertama, dan bulan kedua melepasi RM500K, dan sekarang mencecah RM800K sebulan. KENAIKAN DALAM MASA SINGKAT!

Sebawang yang bermula daripada 4 gulung kayu kain kepada 10 gulung. KINI MAMPU MENEMPAH DUA KONTENA YANG NILAINYA MENCECAH RM1 JUTA!!

Antaranya strategi yang dipraktikkan oleh Sebawang yang meningkatkan jualan adalah strategi launching dan mencipta funnel untuk dapatkan repeat customer.

Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…

Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…

Ya..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dengan buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes anda, tapi ‘personal’ anda juga! Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!
"Wow.. saya nak jadi macam mereka!" 
"Macam mana caranya nak join? Saya nak daftar sekarang!"
Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu dan beratus-ratus ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking yo…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…

Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda..

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan… 

Adakah, ianya berbaloi?

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Launching Chapter Projek Raya!

Siapa yang layak join Kelas ini?

  • Korang dah daftar company SDN BHD atau Enterprise.
  • Korang dah capai jualan bulanan melebihi RM30,000.
  • ​Korang seorang founder yang dah ada team.
  • ​Korang pernah belajar dengan SifuBad
  • ​Korang bukan anak murid Apprentice / The High Circle / The CEO
Register Launching Chapter Sekarang
..Dan Korang Bakal Dapat Bonus Exclusive Ini!
2 Days E-Ticket Access
Launching Chapter Projek Raya
(Bernilai RM1997)
Korang akan dapat full akses kelas selama 2 hari dari pagi sampai malam. Korang bakal berjumpa dengan founder2 yang luar biasa secara face to face. Korang hanya perlu berikan masa dan komitmen je! So, tunggu apa lagi!?
Workbook
Launching Chapter Projek Raya
(Bernilai RM297)
Korang juga akan dibekalkan workbook sebagai rujukan semasa kelas nanti. Workbook akan dapat semasa pendaftaran check-in nanti. Ianya penuh dengan nota dan grafik yang menarik supaya korang mudah ingat dan faham dengan topik yang diajar.
1 Day Special Group Coaching
(Bernilai RM5997)
Wow.. ni yang paling special dan paling mahal! Bernilai lebih RM5997! Korang akan dapat belajar lebih dekat dengan Sifu Jamal. Ada sesi soal jawab yang lebih personal. Biasanya sesi ini hanya untuk student VVVIP je, tapi kali ini Sifu Jamal beri peluang kepada korang pula!
BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK KELAS INI?
  • 2 Days E-Ticket Access Launching Chapter Projek Raya (Bernilai RM1997)
  • Workbook Launching Chapter Projek Raya (Bernilai RM297)
  • Sifubad Official Merchandise (Bernilai RM197)
  • ​1 Day Special Group Coaching (Bernilai RM5997)
Semuanya bernilai RM8,488
Betul, inilah nilai pelaburan sebenar! Tapi, korang tak perlu bayar harga ini kerana saya nak berikan harga special!
Special Offer
RM8,488
RM1800
Kejap.. sebab saya betul-betul serius nak bantu korang, untuk tempoh terhad.. saya nak berikan DISKAUN RM1000
RM1800
Pelaburan korang untuk kelas Launching Chapter Projek Raya...
HANYA RM800 SAHAJA!
Ini harga untuk PAKEJ PENUH! Ada 2 lagi pakej yang lebih sesuai untuk FOUNDER BARU. Teruskan scroll ke bawah untuk lihat pakej yang lain... 
BERTINDAK SEKARANG!
"HANYA YANG LAJU, AKAN MAJU!"
"KALAU YOU LAMBAT, YOU TERTINGGAL!"
Yes.. korang boleh decide sama ada nak register sekarang atau bertangguh lagi! Tapi.. saya tak berani jamin sampai bila link tempahan ini akan dibuka, kerana pendaftaran akan terus DITUTUP selepas kuota penuh! 
Ini Pakej Diamond, yang mana anda bakal dapat;
  • ​Pre-session online
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 1 - Chapter 1 & 2 (9AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Chapter 3 & 4 (9AM - 4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Advanced Session V1 (8PM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Advanced Session V2 Online *tertakluk pada perubahan masa
  • ​Workbook - Launching Chapter Projek Raya
  • Merchandise SifuBad
  • ​​[Special] 1 Day Group Coaching (9AM - 4PM, 1 Feb 2023) *tertakluk pada perubahan masa
Bernilai RM9K
SPECIAL PRICE
RM1800
RM800
(JIMAT RM1000)
Ini Pakej Platinum, yang mana anda bakal dapat;
  • ​Pre-session online
  • ​​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 1 - Chapter 1 & 2 (9AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Chapter 3 & 4 (9AM - 4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Advanced Session V1 (8PM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Advanced Session V2 Online *tertakluk pada perubahan masa
  • ​Workbook - Launching Chapter Projek Raya 
  • ​Merchandise SifuBad
  • ​[Special] 1 Day Group Coaching (9AM - 4PM) *tertakluk pada perubahan masa
Bernilai RM3K
SPECIAL PRICE
RM1200
RM500
(JIMAT RM700)
Ini Pakej Bronze, yang mana anda bakal dapat;
  • ​Pre-session online
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 1 - Chapter 1 & 2 (9AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​​E- Ticket Access "Launching  Chapter Projek Raya" : Day 2 - Chapter 3 & 4 (9AM - 4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​Workbook - "Launching Chapter Projek Raya" 
  • ​Merchandise SifuBad
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Advanced Session V1 (8PM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Access "Launching Chapter Projek Raya" : Day 2 - Advanced Session V2 Online *tertakluk pada perubahan masa
  • ​[Special] 1 Day Group Coaching (9AM - 4PM) *tertakluk pada perubahan masa
Bernilai RM1K
SPECIAL PRICE
RM800
RM200
(JIMAT RM600)

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran kelas adalah di atas risiko peserta itu sendiri. 
  • Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. 
  • ​​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • ​Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Launching  Chapter Projek Raya"
HOTLINE:
016 9833219 (Cik Afzan)
011 63314938 (En Adie)
LAUNCHING CHAPTER 2023
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

LAUNCHING CHAPTER PROJEK RAYA  © 2023 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. 

SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: