Perhatian founder! Korang ada staff, ada team, ada agen.. tapi tak tahu cara nak lead mereka supaya boleh ikut arahan untuk kejar target bisnes korang?

Buat Pertama Kalinya..

Jika Saya Dedahkan 'NEW LEADERSHIP SYSTEM' Yang Anak Didik SifuBad Gunakan Untuk Train Team Mereka Sehingga Bisnes Mereka Semakin Grow, Korang Nak Tahu?

Ni serius! Kalau korang betul-betul nak boost bisnes korang lebih laju, tolong berikan 5 minit masa korang untuk baca mesej penting ini.. supaya korang boleh improve skill leadership korang untuk menjadi leader yang luar biasa, sehingga korang mampu 'kencangkan sales & profit' bisnes korang pada tahun 2022 ini!

Date

22 - 23 Ogos 2022

 (Isnin - Selasa)

Time

Day 1: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 2: 8.30 am - 10.00 pm*

*tertakluk pada perubahan masa

Place

SACC (Shah Alam Convention Centre)

"70% usahawan baru boleh jadi founder, tapi mereka belum tentu boleh jadi seorang leader dalam bisnes mereka."

Adakah Korang Seorang Leader Yang Ada Masalah Ini Sekarang?
  • Korang tak tahu proven method bagaimana nak lead team sama ada team in-house atau team agent?
  • ​Korang sendiri tiada keyakinan langsung sebagai seorang leader, yang buatkan korang rasa rendah diri sebab tak mampu nak tarik dan kekalkan team?
  • ​Korang tak tahu macam mana cara nak kekalkan konsistensi dalam leadership, dan tak tahu nak kekalkan kemampuan leadership untuk uruskan team?
  • Korang rasa penampilan diri korang tiada aura, tiada ilmu, tiada tarikan, tak menonjol dan tenggelam dari founder yang lain?
  • ​Korang rasa, bisnes korang tak mampu bertahan lama kalau korang tak tingkatkan kemampuan diri dalam leadership?
  • ​Korang tahu leadership mampu bantu lonjakkan jualan, tapi korang tak tahu bagaimana caranya?
  • Korang mungkin dah belajar banyak sangat ilmu2 leadership dan mendengar ilmu2 bisnes, tapi korang tak tahu bagaimana nak mulakan langkah pertama?
  • Korang selalu rasa tak yakin sebagai leader yang membuatkan korang selalu sabotaj diri.. selalu rasa rendah diri.. rasa takut buat sesuatu perubahan yang baru untuk bisnes dan team sendiri.
  • ​Korang mungkin dah capai level founder jutawan, tapi korang belum tentu boleh jadi leader yang mampu menawan bukan saja team internal tapi juga team agent?
  • ​Korang baru je mula bisnes tapi bisnes terpaksa tutup awal, kerana masalah dalam leadership dalam diri korang?
  • ​Korang tak tahu macam mana buatkan team korang dengar, patuh dan ikut apa yang korang sampaikan?
  • ​Korang mungkin ada target jualan, tapi korang tak pernah ada planning untuk jangka panjang yang melibatkan misi, visi dan roadmap? (Misi dan visi korang akan meningkatkan kemampuan korang dalam memimpin team)
  • Mungkin team korang keluar masuk disebabkan work culture yang lemah dari segi value dan environment, tapi korang tak tahu bagaimana nak membaikinya?
  • Korang rasa tak percaya team dan tak berani bagi kerja, sehingga korang terpaksa buat segalanya termasuk kerja yang paling remeh iaitu bayar bil ofis sendiri?
  • Korang tak berani serahkan tugas kepada team korang, sebab risau dan takut mereka menolak atau tak mampu nak buat?
  • Korang tak tahu membimbing dan menjalankan training untuk team korang, dan korang hanya biarkan mereka sendiri terkapai2?
  • ​Korang pernah lihat team korang buat silap, tapi korang tak berani ambil tindakan sebab takut team meninggalkan korang?
  • ​Korang mungkin rasa stress sebab team korang hanya jadi penunggu saja, dan semuanya perlu disuap dan mereka suka meminta2 subsidi saja?
  • Korang risau team korang tak loyal, curang dan lari ke founder yang lain?
  • ​Korang ada ramai staff tapi hampir semuanya kurang produktif dan kurang kreatif. Semua benda perlu disuruh sampai korang terpaksa pantau setiap masa?
Oleh Sebab Itulah, Saya Nak Dedahkan Formula-Formula Proven Ini Kepada Founder Bisnes...
CHAPTER #1
Think Like A Boss Leader
Founder wajib ada ilmu leadership dalam bisnes untuk atur strategi dan berikan tugasan kepada team, supaya result dapat dicapai dalam tempoh yang ditetapkan.
  • Ketahui 11 karakter leadership yang sangat diperlukan oleh founder. Inilah komponen penting yang bakal mengubah landskap bisnes korang.
  • Fundamental leader khas untuk founder, ramai yang tak tahu dan abaikan asas ini. Bila asas dah kuat, barulah bisnes mampu bertahan lama.
  • Korang akan pelajari formula sebenar breakthrough leader. Korang bakal saksikan transformasi 360° diri korang menjadi great leader.
  • ​Didedahkan formula rahsia kebangkitan leader dalam era 2022 yang patut founder amalkan dalam bisnes yang nak grow. Korang tak bangkit, bisnes korang bakal terkubur.
  • Bagaimana membina aura, persona dan karisma yang patut ada dalam diri founder. Inilah aset paling berkuasa untuk menarik lebih ramai anak buah.
CHAPTER #2
Leadership Preparation
Bukan senang jadi leader.. tak kira la korang agen, stokis atau founder.. Korang kena ada preparation yang betul untuk membangkitkan, menguatkan dan membangunkan team korang.
  • Mindset leader transformation, yang bakal buatkan founder terpaksa berubah dan membentuk jati diri yang sebenar.
  • Bagaimana re-align perjuangan founder mengikut visi dan misi sebenar. Bila dah re-align, barulah segala perancangan jadi lebih tersusun dan team mudah nak follow rentak bisnes korang.
  • Blueprint khas untuk founder! Ketahui bagaimana seorang leader mengembangkan empayar bisnes bukan hanya untuk 1 tahun saja, tapi juga untuk 10 tahun akan datang.
  • Proven method bagaimana membangkitkan energy dan semangat dalam diri untuk membina team yang kuat. Ramai founder tak mampu lead team sebab enegy kurang. Kalau tiada energy, korang tak akan dapat bawa team ke level lebih tinggi.
  • ​Ketahui step by step bagaimana korang boleh menaikkan confident level dengan cepat untuk memimpin anak buah korang. Bila korang konfiden, team korang juga akan jadi lebih yakin untuk follow arahan korang.
CHAPTER #3
Leadership Development
Formula bagaimana melatih dan mencipta lebih ramai new leader yang berkemampuan untuk membangunkan "dream team". 
  • Formula bagaimana membina prinsip leadership dalam bisnes korang bakal dibongkarkan. Setiap leader ada prinsip sendiri, korang bakal ketahui bagaimana membina prinsip yang unik dan sesuai dengan team korang.
  • Korang akan ketahui bagaimana untuk menjadi seorang trainer, yang mampu melatih team sehingga mereka menjadi the next leader. Lebih ramai leader di bawah korang, lebih cepat bisnes korang akan membesar.
  • ​Kenali latihan, rutin, disiplin dan amalan harian seorang founder untuk tingkatkan kemampuan korang sebagai leader. Ini akan buatkan pengurusan masa korang lebih baik untuk mencapai target dengan lebih cepat.
  • Pelajari Leadership Character & Value Modelling, korang akan dijadikan contoh dan role model supaya team korang boleh tiru cara korang bekerja. 
  • ​Bagaimana mengira atau mengukur kemampuan leadership korang mengikut KPI founder2 dan anak murid SifuBad. Korang boleh pantau sendiri tahap leadership korang untuk sentiasa tambah baik dari semasa ke semasa.
CHAPTER #4
Leadership Mastery
Korang bakal ketahui strategi "command & conquer" bagaimana untuk melebarkan empayar bisnes dengan lebih meluas!
  • 5 faktor terbesar dalam leadership yang mempengaruhi team development, yang bakal buatkan empayar bisnes korang berkembang dan tersebar dengan lebih meluas.
  • 7 taktik mengawal team yang buatkan mereka bukan saja patuh, tapi mereka juga sentiasa dalam mood in-control untuk mendengar arahan korang.
  • Strategi kuasai wilayah yang bakal buatkan korang jadi seperti raja yang duduk di kerusi takhta, mengarahkan askar-askar untuk menyerang dan bertahan pada bila-bila masa je.
  • Serang, pegang dan kembangkan empayar. Korang akan didedahkan 11 langkah bagaimana menguasai dan membesarkan lagi empayar bisnes.
“SIFU… INILAH KELAS YANG SAYA TUNGGU-TUNGGU, DAH LAMA NAK ILMU NI…”
“WOW! FINALLY SIFU OPEN JUGA ILMU LEADERSHIP NI KEPADA KAMI!"

11 Value 'Tak Masuk Akal' Yang Akan Dibongkarkan Dalam Leadership Chapter 2022,
Bakal Membuatkan Korang Tak senang Duduk!!
  • Pelajari bagaimana membina misi dan visi yg JELAS! Barulah staff korang senang nak kejar dan capai target company.
  • WAJIB ada mindset TRENDSETTER bukannya mindset seorang FOLLOWER! Jadi korang kenalah berani berfikiran inovatif. Sentiasa ‘aware’ dgn perubahan masa dan trend. 
  • Ketahui macam mana nak lead team, macam mana nak atur strategi dan monitor task harian team.
  • Ada ramai agent? Ada stokis? Korang akan pelajari support system dan training yg terbaik untuk agen2, supaya mereka mudah menjual produk korang.
  • ​Formula bagaimana sentiasa nak jadi yg paling laju, paling top.. itulah leader yg paling berjaya! Sentiasa di hadapan, dan sentiasa di atas. SPEED je yg boleh buatkan korang jadi ‘top of the game’!
  • ​Saya bakal kongsikan teknik bagaimana korang boleh sentiasa motivated dan energy selalu tinggi. Kalau korang ‘down’, korang ada kemampuan nak bangkitkan balik diri dengan cepat tanpa bantuan orang lain. 
  • ​Seorang leader perlu ada goal yang jelas, apa korang nak capai dan bagaimana nak mencapainya. Inilah antara topik yang bakal dibincangkan nanti..  
  • Korang akan didedahkan strategi macam mana nak compete, guna data dan fakta untuk masuk bersaing dgn competitor. Dengan adanya brand value korang tersendiri, kenapa perlu takut. Setuju?
  • ​​​Leader is teachers! Korang perlu mengajar dan menyampaikan ilmu! Saya akan tunjukan step by step bagaimana menjadi seorang guru yg mampu train staff dan agent korang sehingga mereka menjadi the next leader.
  • ​Leader perlu sentiasa tenang dan konfiden. Korang kena bersedia rempuh pelbagai rintangan. Ketahui bagaimana menguruskan mental dan emosi supaya lebih kental dalam apa jua cabaran..
  • ​Korang akan mendalami 5 teknik communication skill yang buatkan staff dan agent tunduk hormat kepada korang. Apa yang korang arahkan, mereka akan patuh tanpa banyak soal..
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder & Semuanya Bakal DIBONGKAR Dalam...
 “LEADERSHIP CHAPTER” CLASS…
Rahsia-rahsia yang bakal dibongkarkan ini pasti dapat menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini? 15 TAHUN saya explore dan finally saya reveal for very very FIRST TIME!

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit).

Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama kurang lebih 20 - 30 jam yang bakal saya dedahkan dalam Leadership Chapter Class ini…
Lihatlah bagaimana anak didik SifuBad boleh buat 6 ke 7 angka dengan RAHSIA ini...

Ombak Exclusive

Berapa ramai yang buat servis printing? Sangat ramai! Tapi kenapa Ombak Exclusive mendapat tempat di hati pelanggannya? Fokus kepada VALUE servis itu sendiri. SPEED! Pelanggan harini nak servis yang laju, kalau boleh harini order, harini juga siap. Itulah yang diberi penekanan oleh Shaick, Founder Ombak Exclusive.

Dia develop personal branding & tiktok..Kira femes juga la di tiktok dengan tagline nya “MINGGU LEPAS..”. Dia bina brand extension dalam bisnes jersey sublimition dia, dengan penambahan kategori baru, iaitu servis printing kotak produk.. Bisnes printing dia terpaksa grow lagi..

Ivet Petcare

3 perkara yang dilakukan sehingga salesnya terpaksa meningkat naik melebihi RM1 juta sebulan dalam tempoh setahun lebih! Berita baiknya, semua ini akan dibongkarkan dalam Leadership Chapter! 

Yang pertama, dia gunakan Strategy Funnel yang memberi high impact kepada result semasa. Keduanya, dia apply Strategy Duplication Business sehingga berjaya mempunyai 7 cawangan. Akhirnya ketiga, dia improve Leadership dan mampu membimbing 9-10 doktor profesional bekerja bersamanya.

Biovet Medical

Founder muda! Umur baru 20 tahun... Start 'curi-curi' belajar dengan sifuBad umur 16 tahun. Apa yang lebih menarik, majoriti staffnya lebih berusia. Walaupun masih muda, tapi team sales boleh RESPECT dia dan work as a team!

"Dulu sales saya sebulan RM100K je sebab saya hanya guna TEAM SALE! Jadi saya cuba tanya sifu, so sifu cakap besarkan "wing"!"

"Alhamdulillah sekarang saya mula ada ejen saya ada Master Stokis dan peningkatan tu sehingga saya boleh reach sales RM400K-RM500K"

Ansshellbox

Pada mulanya, sales Pn Aisyah hanya RM50K je. Selepas menggunakan 10% daripada apa yang diajar dalam kelas Sifubad, sales beliau naik 40%, sehingga mencecah RM500K sebulan dalam masa 6 bulan.

Antara strategi yang digunakan adalah launching. Resultnya sangat luar biasa sehingga memberikan impak yang besar kepada brand beliau, untuk lebih dikenali dan lebih kukuh dalam pasaran.

Satay Al Mizan

Menjual satay di foodcourt JB. Masa tu, nak capai 50k cucuk satay pon struggle.. bisnes satay, macam orang lain... meniaga biasa2, tak pernah pikir pasal branding, tak pernah pikir bisnes scale up..

Jadi dia terus menuntut ilmu dengan SifuBad.. Bayangkan, dari foodcourt, bisnes naik sampai boleh capai 100k.. then naik lagi capai 200k.. 250k... bukan setakat restoran sendiri, (masa tu kecik), dia juga supply ke event2, hotel2..

Alhamdulillah, makin naik.. pecah rekod bisnes selama ni.. bisnes grow sampai sebulan lebih 600k ke RM1juta! Dan alhamdulillah, berjaya buka restoran baru yang jauh lebih besar, dengan modal beratus2 ribu..

Emas Rozita Ipoh

Bermula dengan kerja dengan orang dulu. Kumpul duit, sampai ada RM100k buka bisnes emas. Dari modai awal tu, dia rolling.. tapi, sebab dia ni mulut manis, pandai layan kastemer, jadi orang suka kat dia..

Waktu dia mula dulu, dia rajin datang kelas sifubad. Antara topik yang dia belajar branding dan marketing. Dari situ dia berkembang..

Dari kedai kecik, di buka besar skit. Makin naik bisnes dia. Dari sedulang dua, dah jadi berbelas, now dah berpuluh2 dulang. Hari ni, dia beli bangunan! Bisnes naik kaw kaw punya.. Coming soon, nak buka branch KL plak..

DeXandra

Mcm tak percaye je dari driver bus ke founder perfume..

2015, zaman kejatuhan brand bisnes perfume reject nye dan 2015 menjadi punca kejayaan pembinaan brand De’Xandra..

Waktu satu event di Wisma MCA, beliau terserempak dgn Sifu Jamal di Secrect Recipe terus divalidate dgn Sifu dari segi packaging, nama, & first scent of De’Xandra.. dari sini tercetus brand yg dah capai ke level international..

Dan kini setelah 8 tahun masih bersama SifuBad. Beliau tetap belajar walaupun dah grow!

Innate

Dari penyanyi AF, kepada usahawan.. Populariti, takde jaminan untuk naik dalam bisnes.. Terkontang kanting lama Ika Nabella.. Tak growth.. takde peningkatan.. 

Lepas tu, dia pergi Foundr Chapter.. naik la dari bawah 10k tak silap, jadi 50k.. lepas tu dia apply berada dalam apprentice dan diterima.

Dan kini, sudah setahun dalam apprentice, dia semakin naik.. awal dlu, bisnes cecah 100k.. leps tu 300k.. now 700k sebulan! InsyaAllah, bulan ni bakal capai 1 million!

Head By Fida Ramli

Dari seorang yang tak percaya dengan diri sendiri, sekarang dah semakin yakin dengan kebolehan diri, dan menjadi leader yang berjaya, WHY NOT KORANG TAK BOLEH KAN? Fida dalam setahun dah capai million, padahal baru mula 2020. 

Sobella

Bulan puasa tahun ni, Syuhada mampu buat revenue lebih RM5 juta! Apa rahsianya? Antaranya, dia banyak menerapkan elemen leadership dalam strategi agent marketing. 

Tak hairan, dia berjaya meluaskan empayar Sobella dengan laju sehingga menjana 7 angka sebulan! So.. amazing!

Canchy

Siapa sangka dengan jual rempeyek je boleh cecah 1 juta sebulan! Marketing saja tak cukup, kalau takda strategi. Hasif implement strategi launching, branding, marketing yang diajar dalam Sifubad!

Ni game launching yang dia gunakan; Pastikan R&D dibuat untuk produk yang bakal dilancarkan, cipta pakej & offer dalam launching, susun funnel.. pembinaan team & leadership sangat mainkan peranan penting dalam launching dan guerilla massive action dari tim canchy.

Hasif juga gunakan personal branding dan juga guna influencer marketing, untuk menarik prospek dari awal, ke funnel untuk prospecting reseller..

Supercube

Antara anak murid lama, 2014 lagi. Sebelum launch produk, dia kaji kategori market yang diorang nak enter. Kecilkan niche, dan enter! And win! Supercube dengan minuman herba berbentuk kiub. 

Dia juga kuasai ilmu leadership dan mengkaji sistem team development yang ada di market, buat inovasi yang unik dan kuat untuk team Supercube.

Kak ELL

Bermula bisnes skincare dari bawah je, tapi sekarang dah berjaya ada wisma kak ell sendiri! Proses yang bermula dari bawah sejak 2018, waktu tu masih enterprise lagi. Ofis yang ada pun kecil je lokasi di Alam Avenue.

Sekarang dah meningkat naik, ada WAREHOUSE sendiri, wisma 3 tingkat, team mula berkembang positif lepas improve sales strategy dan di'support' dengan LEADERSHIP yang kuat! Team mula faham dan tak lemau. Ada vision dan halatuju yg jelas. 

Amacam? Rasa terbakar?

"Bagaimana Saya Nak Register Secepat Mungkin, Supaya Saya Boleh Apply Dalam Organisasi Company Saya?”
Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu dan beratus-ratus ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking yo…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…

Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda..

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan… 

Adakah, ianya berbaloi?

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Leadership Chapter!
SYARATNYA, PASTIKAN ANDA FOUNDER!
Sebenarnya syarat untuk join kelas ini, sales mestilah lebih RM30k. Tapi sempena pelancaran program terbaru Leadership Chapter, korang yang baru buat sales atas RM11k pun boleh join! Tak kisah la sama ada korang seorang founder yang dah grow atau newbie founder. 
Register Leadership Chapter Sekarang Dan Korang Bakal Dapat Bonus Exclusive Ini!
2 Days Class Leadership Chapter Full Offline
(Bernilai RM1997)
Korang akan dapat full akses kelas offline Leadership Chapter selama 2 hari dari pagi sampai malam. Kita akan berjumpa face-to-face. Jangan terkejut kalau korang terjumpa founder2 yang hebat di sebelah kerusi je! Serius, memang ramai! Rugi tak datang! Korang hanya perlu berikan masa dan komitmen je! So, tunggu apa lagi!? Tekan butang tempahan dan register sekarang!
Workbook Leadership Chapter
(Bernilai RM297)
Korang juga akan dibekalkan workbook sebagai rujukan semasa kelas nanti. Workbook akan dihantar 2 minggu sebelum kelas bermula. Ianya penuh dengan nota dan grafik yang menarik supaya korang mudah ingat dan faham dengan topik yang diajar.
Sifubad Special Box Merchandise
(Bernilai RM397)
Korang juga akan dapat barangan exclusive SifuBad yang tak dijual dimana-mana kedai. Ianya hanya diberikan kepada peserta saja.
Special Group Coaching with Sifu Jamal
(Bernilai RM5997)
Wow.. ni yang paling special dan paling mahal! Bernilai lebih RM5997! Korang akan dapat belajar lebih dekat dengan Sifu Jamal. Ada sesi soal jawab yang lebih personal. Biasanya sesi ini hanya untuk student VVVIP je, tapi kali ini Sifu Jamal beri peluang kepada korang pula!
BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK KELAS INI?
  • 2 Days Leadership Chapter Full Offline (Bernilai RM1997)
  • Workbook Leadership Chapter (Bernilai RM297)
  • Sifubad Special Box Merchandise (Bernilai RM397)
  • ​Special Group Coaching with Sifu Jamal (Bernilai RM5997)
  • ​Special Dinner Session With Sifu Jamal (Bernilai RM6997)
Semuanya bernilai RM15,685
Betul, inilah nilai pelaburan sebenar untuk FULL PACKAGE! Tapi, korang tak perlu bayar harga ini kerana saya nak berikan harga special!
Special OFFER Untuk Korang Yang BERTINDAK PANTAS!
RM15,685
RM1,800
Kejap.. sebab saya betul-betul serius nak bantu korang, untuk tempoh terhad.. saya nak berikan DISKAUN RM800
RM800
Pelaburan korang untuk kelas 2 hari Leadership Chapter...
HANYA RM1000 SAHAJA!
Ini harga untuk PAKEJ PENUH! Ada 2 lagi pakej yang lebih sesuai untuk FOUNDER BARU. Teruskan scroll ke bawah untuk lihat pakej yang lain... 
BERTINDAK SEKARANG!
"HANYA YANG LAJU, AKAN MAJU!"
"KALAU YOU LAMBAT, YOU TERTINGGAL!"
Yes.. korang boleh decide sama ada nak register sekarang atau bertangguh lagi! Tapi.. saya tak berani jamin sampai bila link tempahan ini akan dibuka, kerana pendaftaran akan terus DITUTUP selepas kuota penuh! 
LIMITED TIME OFFER UNTUK 1, 2 & 5 TICKET!
Korang boleh pilih sama ada nak daftar 1, 2 atau 5 tiket. Klik butang di bawah sekarang untuk teruskan pendaftaran...

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran kelas adalah di atas risiko peserta itu sendiri. 
  • Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. 
  • ​​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • ​Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Leadership Chapter"?
HOTLINE:
011 65084938 (Cik Afzan)
011 63314938 (En Adie)
LEADERSHIP CHAPTER 2022
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

LEADERSHIP CHAPTER  © 2022 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. 

SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: