PENDAFTARAN EARLY BIRD DAH DIBUKA! DAFTAR SEKARANG SEBELUM HARGA DINAIKKAN!

ATTENTION: Adakah anda FOUNDER/ OWNER BISNES yang sedang stuck, pressure, struggle dan tak tahu nak buat apa lagi dengan bisnes yang semakin hari semakin sendu? Bisnes pun dah ‘nyawa-nyawa ikan’?

[New Formula Reveal] 
Inilah "Shortcut" Yang Bukan Saja Bakal Menyelamatkan Company, Sales, Brand, Team & Savings Anda, Tapi Juga Dapat Menyusun NEW STRATEGY, FRESH PROCESS, BINA TEAM YANG KUAT Yang Berpotensi Grow-kan Bisnes & Brand Anda Seperti Alumni² SifuBad!

Sejak 2018, Foundr Chapter dah melahirkan FOUNDER² yang luar biasa! Kini sudah tiba masanya, Mega Foundr Chapter bakal dilancarkan! LEBIH EXCLUSIVE! LEBIH PADAT! LEBIH PROVEN untuk korang gunakan sebagai seorang founder.
AMARAN KERAS! Kelas ini hanya untuk FOUNDER (bukan Stokis/ Agent/ Reseller) yang sales lebih RM30k sebulan, dah ada sekurangnya 3 staff dan bisnes dah operasi lebih 1 tahun!
Nah! Antara 3 PERKARA AMAZING yang bakal didedahkan nanti…
  • ​NEW ERA FOUNDER FORMULA; Blueprint yang ‘up to date’, memudahkan anda untuk menguruskan semua komponen dalam bisnes tanpa perlu serabut kepala lagi sampai tak tidur 24 jam! 48 jam!
  • SALES & MARKETING 2021 + 2022: Strategi paling MENGGIURKAN founder yang terawal sedut ilmu ni, di susun semula daripada 8 siri kelas sebelum ini dan semesting akan memberi ‘HIGH IMPACT’ kepada bisnes anda. Konfem pesaing anda pun akan mula goyang! Siap sedia untuk perang 2022!
  • ​PROVEN BUSINESS SYSTEM: Inilah lubuk dan kelompongan kepada founder yang membuatkan tak boleh survive bisnes dengan baik, at the end ‘bungkus’ bisnes dan mula menyalahkan orang lain. Sedangkan anda sendiri tak clear sistem bisnes yang sedang jalankan. Inilah masanya untuk TEBUS KESILAPAN & PEMBAZIRAN MASA sebelum ini.
Inilah masanya untuk anda fokus semula untuk MENCANAKKAN bisnes yang dah lama ‘hidup segan, mati tak mahu’. Takkan nak biarkan bisnes anda TERKUBUR begitu saja?
Jangan Nak Bangga Sangat Diri Tu FOUNDER, Kalau Tak Berani Isi Form Ni Untuk UPGRADE Diri Anda SEKARANG!
Nama
Emel 
No. HP 
Nama Syarikat
Jenis Bisnes
Income Sebulan
Berapa Tahun Bisnes?
p/s - Kalau tak apply form ni, anda memang tak akan dapat LOCK SEAT anda dlm kelas MEGA FOUNDR CHAPTER ini.

Date :

27- 29 Oktober 2021
 (Rabu - Jumaat)

Time :

Day 1: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 2: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 3: 8.30 am - 5.00 pm*

*tertakluk pada perubahan masa

Place :

Virtual Online

Online Class

Sekejap! Maaf Sangat Sebab 7 Golongan Ini Memang Tak Layak Untuk Sertai Mega Founder Chapter Ni… Siapa??
  • ​Founder yang salesnya konsisten naik setiap hari tanpa berlaku penuruan pada graf jualannya
  • ​Founder yang teamnya semua perfom. Cakap sikit jer, kerja jalan sangat lancar, mengikut KPI yang diberikan dan tak perlu monitor satu-satu.
  • Founder yang launch apa sahaja produk/ servis, pasti dah berderet pelanggan nak beli setiap masa.
  • Founder yang memang takda pesaing langsung dan dialah ‘RAJA’ dalam market yang dijamin takkan ditumbangkan oleh pesaing-pesaing baru.
  • ​Founder yang masa 24 jamnya itu cukup untuk urus semua komponen dalam bisnes dengan tenang, senyum dan tanpa berkerut dahi sedikit pun. Mudah jer semua.
  • Founder yang memang PRO dan EXPERT level luar biasa untuk bangunkan company, branding, marketing dan apa sahaja kaitan dengan bisnes sedia ada
  • Founder yang kedekut untuk upgrade diri sendiri menjadi ‘the best among the best’. Simpan jer tenaga, masa dan kudrat tu untuk perkara lain. Anda hebat!!
KENAPA PENTINGNYA ANDA BERADA DALAM MEGA FOUNDER CHAPTER INI?
Adakah anda memang sedar, SEKARANG INI;
Founder perlu 10x kehadapan dari segi strategi dan branding sebab sudah ramai founder baru lahir sejak PKP tahun lepas. Ramai yang memulakan bisnes dan buat produk baru. Hasilnya? Ada yang laju ‘giler-giler’ dan mengalahkan founder yang dah run bisnes 5-10 tahun. Malunya!

... Strategi bulan lepas buat menjadi, tapi bulan ni krikk-krikk… Pening macam mana nak counter balik untuk kekalkan potensi seperti bulan sebelum sebelum ini yang bagus.

Sales pula kalau sebelum ni statik jer , tapi sekarang semakin MENURUN MENDADAK sampai tidur pun dah tak lena macma dulu. Asyik fikir duit dalam akaun bank terus berkurangan.

… Sehingga sakit untuk bayar kos OVERHEAD, dari sewa, hinggalah gaji staff (tu belum campur dengan ‘karenah’2 staff yang buat anda geram!)

Staff pula agak ramai, tapi macam tak function! Tunggu ‘ketuk’ baru nak gerak. Minta untuk buat kerja lebih sikit, terus ‘diam beku’! Padahal anda sungguh-sungguh ‘bela’ mereka…

… Kalau berlanjutan, anda memang terpaksa, ‘downsize’ company, dan mungkin juga tutup terus company anda? Maybe…
Anda rasa;
STRUGGLE..
PRESSURE..
GIVE UP…
Tipu, kalau anda tak rasa begitu! Siapa yang tak pressure…Siapa yang tak struggle bila jadi macam ni.. 

Dan level pressure ini, boleh meningkat 10x ganda, lagi-lagi bila LHDN pula datang “mengganggu”.. OH TIDAK!!

“ BAGAIMANA NAK MENGELAKKANNYA, SEDANGKAN…."
Anda sendiri pun, tak betul-betul ambil tahu strategi sales & marketing anda, termasuk cara management business anda!

JIKA anda mengalaminya, anda tidak keseorangan!

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman yang lepas! 2010, 2011, awal 2012, tahun yang paling ‘malang’ untuk saya..

Saya ditipu!

Sales saya jatuh teruk!

Bisnes saya melingkup, dan saya terpaksa ‘LETGO’ ofis saya di Shah Alam.. Sehinggakan, saya terpaksa menumpang ofis kawan saya selama sebulan, di Bandar Tasik Permaisuri, KL..

(Pada masa itu, saya membuka syarikat training, dan syarikat produk digital…)

Kemudian, 2012 saya bangkit! Dengan bisnes produk Islamik, seperti Quran Digital, Jam Azan, dan barangan lain..

Bagaimana saya bangkit?

…Saya berjaya bangkit, kerana saya menjumpai STRATEGI “FOUNDER” for MARKETING & SALES. Proven strategy….

Dari try & error...
Dari ilmu berharga ribuan RM dari mat saleh…
Dari eksperimen yang saya jalankan pada beberapa produk saya!

Strategi ini telah memberikan company saya sales yang besar, TANPA saya bekerja keras (… nampak seperti overhype, tapi inilah kenyataannya)

2012, 2013, 2014, 2015 adalah zaman company saya benar-benar buat untung! Bukan untung yang sedikit, untung yang besar, yang saya sendiri tak pernah jangkakan…
Pada masa itu..

Saya ada beberapa syarikat sdn bhd.. Saya ada syarikat dalam bidang design grafik, produk fitness, produk barangan baby, pakaian muslimah wanita, produk gajet islamik, produk digital, training…termasuk juga 2 lot restoran yang baru nak dimulakan..

Awalnya, hampir semuanya BUAT UNTUNG! BUAT PROFIT! Saya miliki income dari pelbagai sumber… Saya happy!
“..TAPI, Happy Itu Tidak Berpanjangan, Kerana Saya Dilanda MUSIBAH BESAR Selepas Itu!”
Mana taknya,

…syarikat produk fitness saya yang awalnya menguntungkan, akhirnya “hilang” duit dalam akaunnya…

..Syarikat grafik & web service yang saya telah keluarkan modal, dan lantik manager, terpaksa ditutup, walaupun untung!

..syarikat produk gajet islamik, barangan baby, saya hentikan juga, walaupun ianya dah berikan saya pulangan sudah bertahun-tahun!

…Syarikat pakaian muslimah saya, saya pecat ‘partner’ saya kerana saya dah habis lebih RM200k, tapi rugi…

…Satu produk digital saya dalam bidang kerjaya, saya terpaksa jual hakmiliknya, padahal ini produk terawal dari 2009 yang berikan passive income pada saya..
Saya sedih..
Saya kecewa..
Saya hampir-hampir give up!
Syarikat dah habis beratus ribu, dah profit, TAPI..
KENAPA FAIL? TUTUP? TERPAKSA STOP?
Akhirnya…

Saya temui jawapannya!

Bisnes-bisnes saya yang fail ini DISEBABKAN;

…Kegagalan saya merancang marketing plan, dan juga sales plan! Betullah kata orang; “Gagal merancang, merancang untuk gagal!”

Tiada research yang mendalam! Ini salah satu yang sebabkan stok ‘jubah muslimah’ saya gagal dijual, walaupun design sebelumnya mampu terjual dengan baik!

…Struktur organisasi saya yang tak tersusun, atau boleh dianggap ‘tak wujud langsung’ menyebabkan pergerakan kerja staff, berterabur dan kucar kacir!

Manage kewangan? Totally failed… Tiada budgeting, tak jaga ‘cashflow’, tak jaga income masuk, income keluar…

…Agen-agen tak dijaga, tak di”training”, tak ‘dibelai’ dengan sebaiknya. Ini buatkan mereka lari!

 …Competitor, menikam saya dari belakang.. Dan malangnya, saya lambat menyedarinya!

…dan yang punca utama; saya tidak miliki LEADERSHIP CRITERIA, atau ciri-ciri pemimpin yang sejati. Saya memang akuinya..

Kerana itulah, saya cepat-cepat perbaikinya! Saya perbaiki untuk company saya yang masih lagi berjalan! Tutup yang memeningkan, fokus yang utama saja!
“...Dari Pengalaman Itulah, Saya Buat Kajian,Cari Ilmu,Cari Pakar, Jumpa Sahabat2 Yang Jauh Lebih Berjaya..

Dan, Akhirnya; Saya Temui FORMULAnya!"
Formula-formula ini, saya jalankan kepada company saya yang utama. Dan ianya, alhamdulillah…

Mencapai pencapaian yang AMAT LUAR BIASA…

- Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!

- Team company saya berkembang, dari 8 orang, kini menjadi hampir 40 orang. Dan, mereka amat setia!
  
- Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN & GST yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…

- Bisnes saya lebih bersistem, lebih teratur, dan secara tak langsung lebih “tenang”..

- Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 

- Yang best lagi, dari profit-profit tersebut, saya dapat membina aset bernilai jutaan RM, secara individu dan juga company.. 

Saya lebih tenang..
Saya lebih happy..
Saya boleh tidur malam dengan lena..
Saya boleh lebih yakin dengan bisnes saya…

Saya rasa bangga, sebab saya juga miliki aset untuk diri dan company..

Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

..Itulah, dari formula secret yang saya temui ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga perlu ketahuinya!
“…Kerana Itulah, Saya Sampaikan Ilmu Ini Kepada Anak Didik VIP Saya Seperti..

Founder Dianz, Sobella, Dexandra, Caryazara, Pasta Panas, Origina, Dan Ramai Lagi..”

"

Bila kita ada mentor atau ada guru, kita follow guru kita, susah untuk kita nak jatuh. Sebab guru akan kurangkan risiko kesilapan kita.”

DJ Fuzz
MIXOLOGY MUSIC

"

Alhamdulillah walaupun saya baru bermula, saya dah tahu strategi & teknik yang betul untuk manage team, stokis & agent saya.. Setiap kali launching produk baru, mereka memang akan betul-betul all out. Dari sales 6angka, mencecah 7angka sebulan"

Wawa Zainal
WAWA COSMETIC

"

Disebabkan saya betul-betul passion dan yakin dengan bisnes, saya 'move on' dari dunia engineering.. Tak sangka lepas beberapa bulan 'mengadap' mentor saya didalam 1 kelas, sales saya naik mendadak sehingga 6-7 angka sebulan"

Farhan
PRO APPAREL

"

Permulaan kejayaan saya adalah dengan ilmu yg saya belajar dalam sifuBad. Dengan ilmu itu juga saya belajar bagaimana nak jadi seorang founder yg berjaya. Terima kasih kepada Sifu Jamal, sales saya sekarang 6 angka sebulan.”

Didi Sheraida
PANDABITES

"

Saya lost taktahu nak buat apa masa awal PKP sebab kedai terpaksa tutup,sales drop! Tapi lepas dah di ‘basuh’ oleh Sifu, sales makin stable! Happy sesangat sebab trick menjadi,ramai beli! Saya dah tahu nak handle problem masa crisis ni. Kuncinya RESEARCH dan macam2 SECRET strategies!"

Kuza
KANCIL RAJA PATIN

“Dunia perniagaan kita skrg penuh dengan persaingan. Tanpa ilmu yg cukup susah kita nak bersaing dalam market sekarang. Cari mentor supaya kita tak sesat dalam dunia bisnes dan Alhamdulillah sy jumpa mentor saya di sifuBad.”

"Alhamdulillah skrg saya dapat growkan business dan brand selepas belajar ilmu branding, leadership dalam kelas Sifubad."

Hidayah
IKHLAS OIL
“Alhamdulillah skrg agen saya dah cecah 1,500 org dan sales pun boleh capai 7 angka sebulan.. 

Sy syorkan smua di luar sana, tuntut la ilmu kalau tak kita akan bertemu dinding jer.. Terima Kasih pada Sifu Jamal yg mengajar sy strategi dan marketing merekrut..”

Kyrina Kassim
JUZFIT
“masa kita mula pada tahun 2018, mmg ada agen.. tapi kurang. kami fokus pada team sales je mase tu.. tapi makin lama sales kami ‘stuck’ kat situ je..

..Alhamdulillah skrg agen kami dah lebih kurang 4000 org dan sales daripada agen/dropship dah lebih 6angka sebulan! Terima Kasih Sifu kerana tunjuk ajar kpd kami!"

Afizam & Aisah
ZAFESHA SIMPLY
“Semua orang ingat jadi founder tu MUDAH.. Tapi hakikatnya TAK MUDAH..! Banyak proses dan ilmu yg kita kena belajar..Kena ada ilmu, sifu, mindset yg positive 🤩

Banyak yg saya belajar dgn Sifubad..antara yg penting adalah LEADERSHIP & STRATEGY! Dua ni penting utk brand dan team kita grow"

Asyalliee Ahamad
LOVELIEE BEAUTY
“Dulu saya pernah kerugian 6 angka, saya dapat bangkit selepas saya join Sifubad.

Bukan pasal marketing sahaja yang ditekankan dibawah bimbingan Sifubad, tapi Antara yang saya betul2 implement adalah leadership, branding."

Jeffry Zain
ANNA LEGACY
“INGATKAN JADI RETIS, SENANG NAK BUAT BISNES...

Saya belajar banyak tntg LEADERSHIP sebab sebelum ni saya tak tahu nak train, coaching agent tapi segalanya berubah bila dah join Sifubad.."

Datin Elvina
L'PURE BEAUTY
Mereka dari pelbagai kategori bisnes..

Ada pakaian,
Ada kecantikan,
Ada kesihatan,
Ada perfume,
Ada F&B,
Ada servis,

Senang cerita, founder dari semua jenis kategori bisnes telah saya sampaikannya, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share skit…

STORY 1 - NURIDA (RIZMAN RUZAINI BEAUTY)

Orang kata bermula dengan existing BRAND yang gah dan terkenal tu mudah..tapi tak semudah yg disangka! Asalnya Nurida ni, surirumah je, tak pernah buat bisnes sebelum ni...tapi dicabar oleh suaminya untuk cuba buat RRbeauty..Selepas join kelas Sifubad, Nurida berjaya ubah mindset yang positif dan berani untuk train dan guide team untuk grow lebih besar...
STORY 2 - SHAZLINA (CACA'S)

Bermula dengan bisness Caca’s pada 2016, saya pharmacist dan husband engineer masa tu. Tapi sekarang kami dah resign untuk focus dengan bisness Caca’s.

Dulu nak capai sales RM300k susah sangat walaupun saya mempunyai 4 butik. Bila dah start lockdown, sales saya drop sampai RM150k. Selepas itu, saya join Sifubad dan saya gunakan semua ilmu yang diberikan semasa group coaching dan kelas-kelas yang saya join. 

Pencapaian pada bulan July 2021, sales Caca’s telah mencecah sebanyak RM804k.
STORY 3 - AMIESH REMMY (PASTA PANAS)

Salah satu strategi real-founder ini juga telah digunakan oleh Amiesh Remmy ,founder Pasta Panas, bermula dari ‘ZERO’.. Dengan ilmu yang saya turunkan, dia berjaya membawa bisnes F&B dia dari stall di restoran mamak sekarang mempunyai 11 CAWANGAN. Dari 'ZERO', sekarang hasilkan sales RM200k dari SETIAP CAWANGAN.…
STORY 4 - SARMAN (SARMAN PRINTING)

Abe Mey, bisnes SARMAN PRINTING yang hampir lingkup setelah bertahun2 operate tanpa profit.. Kini, dah mempunyai 5 kilang, lebih 50 orang pekerja dan sales rekod baru2 ni berjaya mencecah RM1.7 JUTA
STORY 5 - HASIF (CANCHY)

Siapa sangka dengan jual rempeyek je boleh cecah 1 juta sebulan! Marketing saja tak cukup, kalau takda strategi..Hasif implement strategi launching, branding, marketing yang diajar dlm Sifubad..!
Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…

Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…

Ya.. 

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun… 
 
Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes anda, tapi ‘personal’ anda juga! Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!
3 SECRET Yang Bakal Saya Dedahkan Dalam Mega Foundr Chapter!
  •  SECRET #1 - Founder Secrets
  • Strategi yang bukan saja proven, up-to-date, tapi juga lain dari yang lain! …ini, bakal buatkan bisnes anda bukan saja makin naik salesnya, makin besar untungnya, tapi juga buatkan kos anda jadi lebih rendah!
  • SECRET #2 - Founder Cloning

    Ketahui rahsia bagaimana founder "jerung2" atau big brand menjadi “Millionaire Founder” atau “The Real Founder”… Anda juga mampu lakukannya, walaupun syarikat anda masih lagi enterprise, dan sales company anda baru RM30k sebulan! 
  • SECRET #3 - Automated Founder..

    Ketahui rahsia sistem bisnes yang lebih professionalterurus & teratur! Ketahui bagaimana formula ini bukan saja untuk bisnes pakaian, kecantikan, makanan, tapi untuk semua jenis kategori bisnes, walaupun anda adalah peniaga air kelapa tepi jalan!
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder bisnes, iaitu;
 “MEGA FOUNDR CHAPTER” CLASS…
AMARAN! 
Kelas ini bukan untuk agen2, stokis2.. tapi untuk founder, tak kira anda founder F&B, pakaian, skin care, servis.. walaupun anda jual batu nisan kepada bakal jenazah..

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG!  Hanya yang terpilih shj boleh join. Anda perlu ikut syarat-syarat ni..

- Anda seorang founder bisnes! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!

- Bisnes dah lebih 7 bulan. Org baru, tak diterima!

- Sales bulanan melebihi 30k.

- Ada team / staff min 3 org. Atau agen lebih 30 org..

Anda menepati semua syarat diatas? Tak sabar nak join? Nanti dulu..

Anda perlu tahu, saya takkan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia..

…Strategi-strategi THE REAL FOUNDER! Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…

Apakah yang bakal didedahkan semasa Mega Foundr Chapter nanti;
MODULE #1 - BUILD YOUR EMPIRE
"Anda akan ketahui RAHSIA bagaimana untuk membina empayar yang besar sebagai FOUNDER..
​MODULE #2 - FOUNDER IS A LEADER
""KEGAGALAN RAMAI FOUNDER ADALAH DISEBABKAN MINDSET!

Mindset adalah senjata paling power. Anda akan ketahui formula mindset as a leader yg banyak founder terlepas pandang, dan berita buruknya ini boleh membuatkan FOUNDER NOT FOUND 404.

BAKAL MEMBONGKARKAN RAHSIA LEADERSHIP YG MEMECAHKAN SEL-SEL OTAK..

Ketahui 7 kesilapan DAHSYAT YG DILAKUKAN OLEH founder yg membuatkan bisnes mereka TERPAKSA DIGUGURKAN..

MODULE #3 - BRANDING INTOUGH MARKET
"Cabaran founder hari ni bukan biasa biasa! Hanya yg tahu "ilmu" ni sahaja yang dapat tembusi pasaran!

MODULE #4 -CHECK YOUR FINANCIAL HEALTH
"Salah satu masalah utama founder bisnes adalah perancangan kewangan yang lemah sehinggakan bisnes terpaksa TUTUP! Staf terpaksa dikurangkan!

Jalan penyelesaiannya akan ditunjuk ajar khas untuk masalah kewangan founder.

MODULE #5 -MOST IMPORTANT MARKETING STRATEGIES FOR FOUNDERS
"Pastikan anda master STRATEGI Marketing yg latest & proven yang bakal dikongsi dlm kelas kali ini!
WOW! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit).

Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama lebih 14 jam yang bakal saya dedahkan dalam Mega Foundr Chapter Class ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam Mega Foundr Chapter Class Ni…

Bagaimana Saya Nak Milikinya Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Buat Terus Kat Company Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking tau…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…
Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda.. 

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan; …adakah, ianya berbaloi?

Buat pertama kalinya, saya dedahkan…

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Mega Foundr Chapter, pada tarikh berikut..
Date :
27- 29 Oktober 2021
 (Rabu - Jumaat)
Time : 
Day 1: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 2: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 3: 8.30 am - 5.00 pm*
*tertakluk pada perubahan masa
Place :
Virtual Online
Online Class
BERTINDAK SEKARANG!
Dah confirm nak join? Goodjob.. Kini, saya beri 3 Option PAKEJ, anda boleh pilih sama ada;
Ini Pakej Diamond, yang mana anda bakal dapat;
  • ​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter " : Day 1 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 2 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 3 Full (8.30AM - 5PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Pre Session "Mega Foundr Chapter" - 24 October 2021
  • ​Workbook - Mega Foundr Chapter  - Dipos tetapi jika lambat sifuBad akan beri eworkbook by PDF.
  • SifuBad Official Merchandise -  Hoodies, Bag Laptop, Tumbler, Pen & Notebook - Akan di POS
  • E-Recording - Video Mega Foundr Chapter - Rakaman ini akan mula diedarkan pada 09 November 2021 dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal - 02 November 2021
Bernilai RM9K
SPECIAL PRICE
RM1000
(JIMAT RM8k)
Ini Pakej Platinum, yang mana anda bakal dapat;
  • ​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 1 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 2 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​​​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 3 Full (8.30AM - 5PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Pre Session "Mega Foundr Chapter" - 24 October 2021
  • ​Workbook - Mega Foundr Chapter - 20 October 2021
  • SifuBad Official Merchandise - Tote bag , Tumbler, Cap, Pen & Notebook - Akan di POS
  • E-Recording - Video Mega Foundr Chapter
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal - 02 November 2021
Bernilai RM3K
SPECIAL PRICE
RM700
(JIMAT RM2.3k)
Ini Pakej Bronze, yang mana anda bakal dapat;
  • ​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 1 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​E- Ticket Virtual Online Access "Mega Foundr Chapter" : Day 2 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​​Pre Session "Mega Foundr Chapter" - 24 October 2021
  • ​Workbook - Mega Foundr Chapter  - 20 October 2021
  • ​​SifuBad Official Merchandise -Notebook - Akan di POS
  • E-Recording - Video Mega Foundr Chapter
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal - 02 November 2021
Bernilai RM1K
SPECIAL PRICE
RM400
(JIMAT RM600)
"Anda rasa amount ni terlalu besar? Mahal? Sorry to say.. Anda masih belum layak untuk jadi Real Founder..."

Soft reminder: Kouta untuk kalini sangat limited ya! Lagipun ini adalah KELAS TERAKHIR FOUNDER tahun ni untuk get ready 'perang 2022'. Cukup kouta, kami tutup terus! Jangan nak merayu untuk tambah lagi pendaftaran kalau seat dah penuh!

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifuBad tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifuBad.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKAN UNDANG-UNDANG JIKA DIDAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang diterima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Mega Foundr Chapter"?
HOTLINE:
018 2939404 (Cik Hidayah)
016 9833219 (Cik Afzan)
017 8554620 (En Zahil)
0 11 1785 2763 (Cik Shasha)
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

FOUNDER CHAPTER  © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. 

SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: