[SPECIAL OFFER] PENDAFTARAN 'THE FOUNDR CHAPTER 2023' SABAH DAH DIBUKA! GRAB SEAT ANDA SEKARANG SEBELUM OFFER INI DITUTUP!
Get ready founders! Tahun 2023 lebih mencabar, tapi korang masih lagi rasa struggles.. stuck.. stress.. kerana jualan company merosot teruk dan mungkin terpaksa tutup selama-lamanya!?

Kalau Saya Bongkarkan 'SECRET GAME PLAN' Bagaimana Anak Murid SifuBad Berubah Menjadi Founder Yang Berpengaruh Sehingga Berani Meluaskan Empayar Company, Mampu Manage Team & Kencangkan Profit Bisnes.. Korang Nak Ketahuinya?

Dah tiba masanya untuk MENCANAKKAN bisnes korang untuk tahun 2023! Jangan biarkan bisnes korang makin tenat dan hancur! Kalau korang serius nak berubah, tolong spend masa korang untuk kelas ini! Hanya yang dapat berikan komitmen 100% saja yang boleh join!

Date

15 - 16 Dis 2022
 (Khamis- Jumaat)

Time

Day 1: 8.00 am - 9.00 pm*
Day 2: 8.00 am - 5.00 pm*

*tertakluk pada perubahan masa

Place

Tawau, Sabah

Borneo Royale Hotel

EXCLUSIVE TEMPLATE MASTERPLAN FOR OWNER BISNES

Special untuk owner bisnes! Korang akan dibekalkan COMPLETE TEMPLATE yang direka khas untuk merancang, mengkaji dan analisis bisnes korang dengan lebih deep! Saya akan guide step by step, korek dan gali segala rahsia bisnes korang dalam kelas ini nanti! 

Sekejap! Maaf Sangat Sebab 9 Golongan Ini Memang Tak Layak Untuk Sertai The Foundr Chapter 2023 Ni… Siapa??
  • ​Founder yang salesnya konsisten naik setiap bulan dan tidak turun - turun graf jualannya!
  • ​​Founder yang sales RM300k sebulan dah rasa bagus sangat dan tak perlu naikkan sales dah, so JANGAN DATANG!
  • Founder yang team atau staff nya memang perfom. Cakap sikit jer, mengikut KPI dan tak perlu susah - susah monitor satu-satu.
  • Founder yang launch apa sahaja produk/ servis, pasti dah berderet pelanggan nak beli setiap masa.
  • Founder yang memang takda pesaing langsung dan dialah ‘RAJA’ dalam market yang dijamin takkan ditumbangkan oleh pesaing-pesaing baru.
  • Founder yang masa 24 jamnya itu cukup untuk urus semua komponen dalam bisnes dengan tenang, senyum dan tanpa berkerut dahi sedikit pun. Mudah jer semua.
  • Founder yang memang PRO dan EXPERT level luar biasa untuk bangunkan company, branding, marketing dan apa sahaja kaitan dengan bisnes sedia ada.
  •  Founder yang kedekut untuk upgrade diri sendiri menjadi ‘The best among the best’. Simpan jer tenaga, masa dan kudrat tu untuk perkara lain. Anda hebat!!
  • Founder yang rasa tak pernah BUAT SILAP dalam decision making. Contohnya decision making Launching, production, branding management dan pricing.. so JANGAN JOIN!
"Sifu! Saya Nak Kena Belajar, Saya Nak Kena Tahu, Semua Ni Saya Lemah..."
Anda Cakap Macam Tu? Boleh Teruskan Scroll Ke bawah Kerana The Foundr Chapter 2023 Ni Sesuai Untuk Anda...
Adakah anda memang sedar, SEKARANG INI;
Founder perlu 10x kehadapan dari segi strategi dan branding sebab sudah ramai founder baru lahir sejak PKP tahun lepas. Ramai yang memulakan bisnes dan buat produk baru. Hasilnya? Ada yang laju ‘giler-giler’ dan mengalahkan founder yang dah run bisnes 5-10 tahun. Malunya!

... Strategi bulan lepas buat menjadi, tapi bulan ni krikk-krikk… Pening macam mana nak counter balik untuk kekalkan potensi seperti bulan sebelum sebelum ini yang bagus.

Sales pula kalau sebelum ni statik jer, tapi sekarang semakin MENURUN MENDADAK sampai tidur pun dah tak lena macam dulu. Asyik fikir duit dalam akaun bank terus berkurangan.

… Sehingga sakit untuk bayar kos OVERHEAD, dari sewa, hinggalah gaji staff (tu belum campur dengan ‘karenah’2 staff yang buat anda geram!)

Staff pula agak ramai, tapi macam tak function! Tunggu ‘ketuk’ baru nak gerak. Minta untuk buat kerja lebih sikit, terus ‘diam beku’! Padahal anda sungguh-sungguh ‘bela’ mereka…

… Kalau berlanjutan, anda memang terpaksa, ‘downsize’ company, dan mungkin juga tutup terus company anda? Maybe…
Anda rasa;
STRUGGLE..
PRESSURE..
GIVE UP…
Tipu, kalau anda tak rasa begitu! Siapa yang tak pressure…Siapa yang tak struggle bila jadi macam ni.. 

Dan level pressure ini, boleh meningkat 10x ganda, lagi-lagi bila LHDN pula datang “mengganggu”.. OH TIDAK!!

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman yang lepas!

2010 - 2011: Waktu ni baru berjinak-jinak buat bisnes. Banyak perkara yg masih tak tahu, tak clear lagi sampai pernah jatuh teruk, ditipu!

2012: Saya bangkit! Jual produk islamik (quran digital, jam azan). Di sinilah titik permulaan saya menemui BLUEPRINT MARKETING & STRATEGY for FOUNDER!

2013 - 2015: Waktu ni saya memang pulun bekerja keras dan hasilnya alhamdulillah, result luar biasa, sales besar tapi... UJIAN BESAR juga melanda saya!

2016 - 2020: Tempoh 'epik' bagi saya! Kajian daripada pengalaman sendiri, ambil nasihat pakar dan sahabat2 hebat- hasilnya?

2021 - 2022: Formula REAL FOUNDER ditemui! Bagaimana nak urus branding dgn betul, nak buat high impact marketing, bina leadership yang kuat sehingga dapat melahirkan anak didik dan alumni yg hebat!
Anda sendiri pun, tak betul-betul ambil tahu strategi sales & marketing anda, termasuk cara management business anda!

JIKA anda mengalaminya, anda tidak keseorangan!

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman yang lepas! 2010, 2011, awal 2012, tahun yang paling ‘malang’ untuk saya..

Saya ditipu!

Sales saya jatuh teruk!

Bisnes saya melingkup, dan saya terpaksa ‘LETGO’ ofis saya di Shah Alam.. Sehinggakan, saya terpaksa menumpang ofis kawan saya selama sebulan, di Bandar Tasik Permaisuri, KL..

(Pada masa itu, saya membuka syarikat training, dan syarikat produk digital…)

Kemudian, 2012 saya bangkit! Dengan bisnes produk Islamik, seperti Quran Digital, Jam Azan, dan barangan lain..

Bagaimana saya bangkit?

…Saya berjaya bangkit, kerana saya menjumpai STRATEGI “FOUNDER” for MARKETING & SALES. Proven strategy….

Dari try & error...
Dari ilmu berharga ribuan RM dari mat saleh…
Dari eksperimen yang saya jalankan pada beberapa produk saya!

Strategi ini telah memberikan company saya sales yang besar, TANPA saya bekerja keras (… nampak seperti overhype, tapi inilah kenyataannya)

2012, 2013, 2014, 2015 adalah zaman company saya benar-benar buat untung! Bukan untung yang sedikit, untung yang besar, yang saya sendiri tak pernah jangkakan…
Pada masa itu..

Saya ada beberapa syarikat sdn bhd.. Saya ada syarikat dalam bidang design grafik, produk fitness, produk barangan baby, pakaian muslimah wanita, produk gajet islamik, produk digital, training…termasuk juga 2 lot restoran yang baru nak dimulakan..

Awalnya, hampir semuanya BUAT UNTUNG! BUAT PROFIT! Saya miliki income dari pelbagai sumber… Saya happy!
“..TAPI, Happy Itu Tidak Berpanjangan, Kerana Saya Dilanda MUSIBAH BESAR Selepas Itu!”
Mana taknya,

…syarikat produk fitness saya yang awalnya menguntungkan, akhirnya “hilang” duit dalam akaunnya…

..Syarikat grafik & web service yang saya telah keluarkan modal, dan lantik manager, terpaksa ditutup, walaupun untung!

..syarikat produk gajet islamik, barangan baby, saya hentikan juga, walaupun ianya dah berikan saya pulangan sudah bertahun-tahun!

…Syarikat pakaian muslimah saya, saya pecat ‘partner’ saya kerana saya dah habis lebih RM200k, tapi rugi…

…Satu produk digital saya dalam bidang kerjaya, saya terpaksa jual hakmiliknya, padahal ini produk terawal dari 2009 yang berikan passive income pada saya..
Saya sedih..
Saya kecewa..
Saya hampir-hampir give up!
Syarikat dah habis beratus ribu, dah profit, TAPI..
KENAPA FAIL? TUTUP? TERPAKSA STOP?
Akhirnya…

Saya temui jawapannya!

Bisnes-bisnes saya yang fail ini DISEBABKAN;

…Kegagalan saya merancang marketing plan, dan juga sales plan! Betullah kata orang; “Gagal merancang, merancang untuk gagal!”

Tiada research yang mendalam! Ini salah satu yang sebabkan stok ‘jubah muslimah’ saya gagal dijual, walaupun design sebelumnya mampu terjual dengan baik!

…Struktur organisasi saya yang tak tersusun, atau boleh dianggap ‘tak wujud langsung’ menyebabkan pergerakan kerja staff, berterabur dan kucar kacir!

Manage kewangan? Totally failed… Tiada budgeting, tak jaga ‘cashflow’, tak jaga income masuk, income keluar…

…Agen-agen tak dijaga, tak di”training”, tak ‘dibelai’ dengan sebaiknya. Ini buatkan mereka lari!

 …Competitor, menikam saya dari belakang.. Dan malangnya, saya lambat menyedarinya!

…dan yang punca utama; saya tidak miliki LEADERSHIP CRITERIA, atau ciri-ciri pemimpin yang sejati. Saya memang akuinya..
Kerana itulah, saya cepat-cepat perbaikinya! Saya perbaiki untuk company saya yang masih lagi berjalan! Tutup yang memeningkan, fokus yang utama saja!
“...Dari Pengalaman Itulah, Saya Buat Kajian,Cari Ilmu,Cari Pakar, Jumpa Sahabat2 Yang Jauh Lebih Berjaya..

Dan, Akhirnya; Saya Temui FORMULAnya!"
Formula-formula ini, saya jalankan kepada company saya yang utama. Dan ianya, alhamdulillah…

Mencapai pencapaian yang AMAT LUAR BIASA…

- Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!

- Team company saya berkembang, dari 8 orang, kini menjadi hampir 40 orang. Dan, mereka amat setia!
  
- Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN & GST yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…

- Bisnes saya lebih bersistem, lebih teratur, dan secara tak langsung lebih “tenang”..
- Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 

- Yang best lagi, dari profit-profit tersebut, saya dapat membina aset bernilai jutaan RM, secara individu dan juga company.. 

Saya lebih tenang..
Saya lebih happy..
Saya boleh tidur malam dengan lena..
Saya boleh lebih yakin dengan bisnes saya…

Saya rasa bangga, sebab saya juga miliki aset untuk diri dan company..

Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

..Itulah, dari formula secret yang saya temui ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga perlu ketahuinya!
Oleh Sebab Itulah, Saya Nak Dedahkan Formula-Formula Proven Ini Kepada Founder Bisnes...
Apakah Yang Bakal Didedahkan Semasa The Foundr Nanti?
FORMULA #1 : DEVELOP YOUR BUSINESS GAMEPLAN 2023
Korang akan didedahkan formula bagaimana set target dan improve prestasi bisnes korang tahun 2023. Saya akan share rahsia dan kisah kejayaan bagaimana anak murid SifuBad yang bermula dari bawah, dan kini telah mencecah jualan 7-8 angka setahun! Mereka juga bakal bongkarkan ‘secret’ yang tak ramai founder bisnes sanggup dedahkan!
FORMULA #2 :  [LEADERSHIP CODE] HOW TO LEAD & INFLUENCE TEAM
Korang akan ketahui formula mindset as a leader yang banyak founder terlepas pandang, dan berita buruknya ini boleh membuatkan korang menjadi FOUNDER NOT FOUND.. Saya akan bongkarkan rahsia leadership khas untuk founder! Korang akan pelajari formula sebenar breakthrough leader.
FORMULA #3 : RECRUITING HIGH-PERFORMANCE TEAM
Founder tak boleh bergerak sorang! Founders kena jadi leader! Korang perlu ada team yang menggerakkan bisnes. Saya akan kongsikan 'SOP & method' yang efektif untuk merekrut dan membangunkan team, supaya bisnes korang mampu expand dan terbang lebih jauh.
FORMULA #4 : BRAND WARS, FOUNDERS COMBAT STRATEGIES 
Cabaran founder hari ni semakin dahsyat! Persaingan makin sengit! Perang harga semakin tinggi! Akibatnya, banyak brand yang dulunya hebat, kini hancur lebur dan terus lenyap. Hanya yang tahu ilmu ini saja dapat win dan tembusi pasaran yang semakin ganas! Korang bakal didedahkan strategi REBRANDING yang paling powerful, untuk melebarkan empayar bisnes korang tahun 2023 nanti! 
FORMULA #5 : BUSINESS FINANCIAL HEALTH ANALYSIS 
Salah satu masalah utama founder bisnes adalah perancangan kewangan yang teruk sehingga bisnes terpaksa TUTUP, berpunca daripada kos overhead yang tinggi! Staf terpaksa dikurangkan! Saya akan tunjukkan live calculation bagaimana menguruskan kewangan bisnes, supaya bisnes korang bukan saja dapat tingkatkan profit.. malah dapat simpan lebih banyak cash reserved
FORMULA #6 : MARKETING STRATEGY FOR DIGITAL AGE
Pastikan korang master STRATEGI marketing yang paling latest & proven ini! Ketahui latest pattern, demand & buying factor untuk audiens di zaman millennial! Mereka terdedah dengan beribu-ribu iklan sehari. Kalau korang masih tak berubah, bisnes korang bakal diubahkan!
FORMULA #7 : SCALE-UP WINGS MULTICHANNEL
NEW MODULE! Jangan hanya bergantung dengan satu channel je! Korang wajib ada back up, supaya jualan bisnes tak putus masuk. Saya akan dedahkan strategi bagaimana melonjakkan sales dengan membina multiple sales channel di platform online dan offline.. antaranya ecommerce, team sales, team agent dan banyak lagi.
“Sifu… Ni Lah Kelas Yang Saya Tunggu-Tunggu, Dah Lama Nak Ilmu Ni…”
“Wow! Finally Sifu Open Juga Ilmu Ni Pada Kami!"
Anda hANYA boleh dapat ilmu ini di the founder Chapter 2023 jer!

7 Value Tak Masuk Akal Yang Akan Dibongkarkan Dalam The Foundr Chapter 2023!
...Yang Bakal Membuatkan Korang Tak senang Duduk!!
  • ​BRAND-NEW FOUNDR FORMULA, ketahui bagaimana menguruskan semua komponen dalam bisnes dari A-Z dengan lebih bersistematik. Korang tak perlu susah payah bekerja siang malam nak kejar target jualan. 
  • ​​ADVANCED MARKETING & SALES STRATEGY, dibongkarkan strategi marketing yang paling proven dan high impact untuk menjana sales & profit yang besar!
  • ​​FOUNDR BUSINESS SYSTEM, real & proven! Pelajari sistem yang terbukti berkesan untuk survive lama dalam bisnes yang dah digunapakai oleh otai-otai dari alumni Sifubad. 
  • ​FOUNDER SECRETS STRATEGY: ​Korang bakal ketahui strategi yang bukan saja proven, up-to-date, tapi juga lain dari yang lain! Ini bakal membuatkan bisnes anda bukan saja makin naik salesnya, makin besar untungnya, tapi juga buatkan kos anda jadi lebih rendah!
  • ​FOUNDER CLONING: Ketahui rahsia bagaimana founder "jerung2" atau big brand menjadi “Millionaire Founder” atau “The Real Founder”… Anda juga mampu lakukannya, walaupun syarikat anda masih lagi enterprise, dan sales company anda baru RM30k sebulan! 
  • AUTOMATED FOUNDER: Ketahui rahsia sistem bisnes yang lebih professional, terurus & teratur! Ketahui bagaimana formula ini bukan saja untuk bisnes pakaian, kecantikan, makanan, tapi untuk semua jenis kategori bisnes, walaupun anda adalah peniaga air kelapa tepi jalan!
  • FOUNDER ROADMAP: Rahsia bagaimana bertahan dalam bisnes lebih dari 5 tahun! Founder sebenar bukan saja memiliki revenue yang banyak untuk bisnesnya, tapi juga ada savings & asset lebih RM 1 juta untuk personalnya!
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder & Semuanya Bakal DIBONGKAR Dalam...
 “THE FOUNDR CHAPTER 2023”…
Rahsia-rahsia yang bakal dibongkarkan ini pasti dapat menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini? 15 TAHUN saya explore dan finally saya reveal for very very FIRST TIME!

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit).

Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama kurang lebih 20 - 30 jam yang bakal saya dedahkan dalam The Foundr ini…
Mereka yang dah apply ilmu ni datang dari pelbagai kategori bisnes..

Ada pakaian,
Ada kecantikan,
Ada kesihatan,
Ada perfume,
Ada makanan,
Ada servis,

Senang cerita, founder dari semua jenis kategori bisnes telah saya sampaikannya, secara langsung, mahupun tidak langsung!
Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…
Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…

Ya..

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun…

Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..

Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes anda, tapi ‘personal’ anda juga! Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!
“…Kerana Itulah, Saya Sampaikan Ilmu High level Ini Kepada Anak Didik VIP Saya..."

Wan Nur Syuhada

Sobella

Bermula dengan seorang staff pada tahun 2016 tahun pertama tubuhkan Sobella. Kini sudah mempunyai 20 orang staff dan mempunyai 5 layer structure dalam agent/dropship.

Duplicate kejayaan dan sentiasa menjadi contoh kepada anak-anak team yang lain, supaya menjadikan kejayaan itu sebagai satu inspirasi yang boleh dicontohi dan dicapai bersama.

“ALWAYS TRUST THE PROCESS” untuk mencapai kejayaan yang bermula dari bawah. Sentiasa membantu team untuk bangun dari bawah walaupun dengan modal yang kecil.

Sentiasa menonjolkan diri dan menerima pendapat orang lain dalam membuat sesuatu keputusan. Sering berkongsi matlamat hidup melalui penulisan di posting INSTAGRAM dan FACEBOOK. Memberi motivasi dan energy yang luar biasa dalam event/coaching tim yang diadakan.

Sekarang sudah masuk TAHUN KE-6 bersama SIFUBAD, dan telah mencapai sebanyak 25,000 Agent di seluruh SEMENANJUNG termasuk SABAH/SARAWAK, BRUNEI dan INDONESIA yang setia bersama SOBELLA.

Ernayanee Nur

DeXandra

Mcm tak percaye je dari driver bus ke founder perfume..

2015, zaman kejatuhan brand bisnes perfume reject nye dan 2015 menjadi punca kejayaan pembinaan brand De’Xandra..

Waktu satu event di Wisma MCA, beliau terserempak dgn Sifu Jamal di Secrect Recipe terus divalidate dgn Sifu dari segi packaging, nama, & first scent of De’Xandra.. dari sini tercetus brand yg dah capai ke level international..

Sekarang lebih 200++ Reseller berjuang bersama DEXANDRA, dengan kekuatan LEADERSHIP, BRANDING dan MARKETING, DEXANDRA mampu memberikan yang terbaik kepada AGENT – AGENT/RESELLER dan STOKIST sehingga mampu berkembang ke seluruh pelusuk ASIA.

Dan kini setelah 8 tahun masih bersama SifuBad. Beliau tetap belajar walaupun dah grow!

Hasif Hamzi

Canchy

Siapa sangka dengan jual rempeyek je boleh cecah 1 juta sebulan! Marketing saja tak cukup, kalau takda strategi. Hasif implement strategi launching, branding, marketing yang diajar dalam Sifubad!

Ni game launching yang dia gunakan; Pastikan R&D dibuat untuk produk yang bakal dilancarkan, cipta pakej & offer dalam launching, susun funnel.. pembinaan team & leadership sangat mainkan peranan penting dalam launching dan guerilla massive action dari tim canchy.

Hasif juga gunakan personal branding dan juga guna influencer marketing, untuk menarik prospek dari awal, ke funnel untuk prospecting reseller..

Mohd Nazif

Nasken Coffee

Sebulan buat RM3 juta! Jual air kopi jer! Dia bina bisnes ni dari masalah “nak minum kopi, tapi takde port” kepada empayar bisnes kopi bernilai lebih 30juta. Nazif tambah menu nasi bersambal untuk create new demand semasa pkp, yang mana sebelum ni pelanggan lebih fokus dine in coffee/western di cafenya.. (ada 11 branch)

Noriey Bahar

Pinkandbelle

Bermula sebagai LEADER untuk beberapa HQ dan mula focus pada brand sendiri pada tahun 2022. Cabaran dalam marketing sebelum join sifubad, sale tinggi selepas launching produk akan tetapi lost dalam beberapa bulan.

Bulan FEBUARI 2022, selepas 3 bulan bersama dengan SIFUBAD, sale meningkat sebanyak RM500,000. Menggunakan funnel marketing dan permission marketing untuk tarik pelanggan dengan memberi offer trial dalam 5000 unit melalui FB/IG/TIKTOK.

Sebelum LAUNCHING, Noriey Bahar training agent dan tunjukkan sifat leadership kepada team – team dan apabila LAUNCHING 10,000 unit produk terjual pada hari pertama launching.

Shaick

Ombak Exclusive

Berapa ramai yang buat servis printing? Sangat ramai! Tapi kenapa Ombak Exclusive mendapat tempat di hati pelanggannya? Fokus kepada VALUE servis itu sendiri. SPEED! Pelanggan harini nak servis yang laju, kalau boleh harini order, harini juga siap. Itulah yang diberi penekanan oleh Shaick, Founder Ombak Exclusive.

Dia develop personal branding & tiktok..Kira femes juga la di tiktok dengan tagline nya “MINGGU LEPAS..”. Dia bina brand extension dalam bisnes jersey sublimition dia, dengan penambahan kategori baru, iaitu servis printing kotak produk.. Bisnes printing dia grow lagi..

Nurafirda

Fida Ramly

Bermula sebagai pengguna kemudian di beri kepercayaan untuk jadi Co-Founder kepada produk Heads Profesional Paris, di mana produk Heads ni telah berada di pasaran selama 10 tahun tapi hanya fokus membuat jualan secara offline sahaja dan target audien hanya pada salun-salun kecantikan.

Setelah join sifuBad, sekarang Fida Ramli telah melebarkan sayap dengan melakukan pemasaran dengan menguatkan Personal Branding di Tik Tok dan telah berjaya melahirkan lebih 3,000 orang ejen di bawah nama Heads Profesional Paris.

Membuat tawaran dengan mengeluarkan saiz produk yang lebih kecil untuk menarik prospek yang baru, tujuannya adalah untuk meningkatkan keinginan kepada prospek baru yang teringin untuk mencuba produk Heads Profesional Paris. RM 1.3 JUTA telah berjaya di raih oleh Heads Profesional Paris sewaktu melakukan teknik Launching!

Dr. Natrah

Ivet Petcare

3 perkara yang dilakukan sehingga salesnya terpaksa meningkat naik melebihi RM1 juta sebulan dalam tempoh setahun lebih! Berita baiknya, semua ini akan dibongkarkan dalam Marketing Chapter! 

Yang pertama, dia gunakan Strategy Funnel yang memberi high impact kepada result semasa. Keduanya, dia apply Strategy Duplication Business sehingga berjaya mempunyai 7 cawangan. Akhirnya ketiga, dia improve Leadership dan mampu membimbing 9-10 doktor profesional bekerja bersamanya.

Syarif Mizan

Satay Al Mizan

Menjual satay di foodcourt JB. Masa tu, nak capai 50k cucuk satay pon struggle.. bisnes satay, macam orang lain... meniaga biasa2, tak pernah pikir pasal branding, tak pernah pikir bisnes scale up..

Jadi dia terus menuntut ilmu dengan SifuBad.. Bayangkan, dari foodcourt, bisnes naik sampai boleh capai 100k.. then naik lagi capai 200k.. 250k... bukan setakat restoran sendiri, (masa tu kecik), dia juga supply ke event2, hotel2..

Alhamdulillah, makin naik.. pecah rekod bisnes selama ni.. bisnes grow sampai sebulan lebih 600k ke RM1juta! Dan alhamdulillah, berjaya buka restoran baru yang jauh lebih besar, dengan modal beratus2 ribu..

Ika Nabella

Innate

Dari penyanyi AF, kepada usahawan.. Populariti, takde jaminan untuk naik dalam bisnes.. Terkontang kanting lama Ika Nabella.. Tak growth.. takde peningkatan.. 

Lepas tu, dia pergi Foundr Chapter.. naik la dari bawah 10k tak silap, jadi 50k.. lepas tu dia apply berada dalam apprentice dan diterima.

Dan kini, sudah setahun dalam apprentice, dia semakin naik.. awal dlu, bisnes cecah 100k.. leps tu 300k.. now 700k sebulan! InsyaAllah, bulan ni bakal capai 1 million!

"Bagaimana Saya Nak Register Secepat Mungkin, Supaya Saya Boleh Apply Dalam Bisnes Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu dan beratus-ratus ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking yo…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…

Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda..

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan… 

Adakah, ianya berbaloi?

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan The Foundr!

Tapi...

Kelas ini bukan untuk agen2, stokis2.. tapi untuk founder, tak kira anda founder F&B, pakaian, skin care, servis.. walaupun anda jual batu nisan kepada bakal jenazah..

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG! Hanya yang terpilih shj boleh join. Anda perlu ikut syarat-syarat ni..
SYARATNYA, PASTIKAN ANDA FOUNDER!
  • SYARAT 1: Anda seorang founder bisnes! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!
  • SYARAT 2: Bisnes dah lebih 1 tahun. Orang baru, tak diterima!
  • SYARAT 3: Sales bulanan melebihi RM15k.
  • ​SYARAT 4: Ada team / staff min 3 orang atau agen lebih 30 orang..
  • ​SYARAT 5: Anda ada syarikat Sdn Bhd atau Enterprise.
Anda menepati semua syarat diatas? Tak sabar nak join? Nanti dulu..

Anda perlu tahu, saya takkan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia..

Strategi-strategi THE REAL FOUNDER! Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…

WOW! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Ni…"
Register Kelas The Foundr Chapter 2023 Sekarang Dan Korang Bakal Dapat Bonus Exclusive Ini!
2 Days Ticket Access The Foundr Chapter 2023
(Bernilai RM1997)
Korang akan dapat full akses The Foundr selama 2 hari dari pagi sampai malam. Korang bakal berjumpa dengan founder2 yang luar biasa secara face to face. Korang hanya perlu berikan masa dan komitmen je! So, tunggu apa lagi!?
Workbook The Foundr Chapter 2023
(Bernilai RM297)
Korang juga akan dibekalkan workbook sebagai rujukan semasa kelas nanti. Workbook akan dihantar 2 minggu sebelum kelas bermula. Ianya penuh dengan nota dan grafik yang menarik supaya korang mudah ingat dan faham dengan topik yang diajar.
The Foundr Masterplan Template
(Bernilai RM197)
Korang bukan sahaja didedahkan dengan modul yang padat, malah akan dibekalkan dengan SPECIAL TEMPLATE yang kami develop khas untuk founder supaya orang boleh merancang bisnes dengan lebih efektif... Just KEY IN sahaja... CEPAT, JIMAT MASA, MUDAH FAHAM!
Full E-Recording Video The Foundr Chapter 2023
(Bernilai RM797)
Rakaman penuh kelas The Foundr Chapter 2023. Selepas tamat kelas, korang boleh tonton berkali-kali pada bila-bila masa je! Ianya akan diupload dalam akaun membership. Korang akan dapat akses login selepas 2 minggu kelas tamat.
1 Day Special Group Coaching with Sifu Jamal
(Bernilai RM5997)
Wow.. ni yang paling special dan paling mahal! Bernilai lebih RM5997! Korang akan dapat belajar lebih dekat dengan Sifu Jamal. Ada sesi soal jawab yang lebih personal. Biasanya sesi ini hanya untuk student VVVIP je, tapi kali ini Sifu Jamal beri peluang kepada korang pula!
BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK KELAS INI?
  • 2 Days E-Ticket  Access The Foundr Chapter 2023 (Bernilai RM1997)
  • Workbook The Foundr Chapter 2023 (Bernilai RM297)
  • ​The Foundr MasterPlan Template (RM197)
  • Sifubad Official Merchandise (Bernilai RM197)
  • ​Full E-Recording Video The Foundr Chapter 2023 (Bernilai RM797)
  • ​1 Day Special Group Coaching with Sifu Jamal (Bernilai RM5997)
Semuanya bernilai RM9,482
Betul, inilah nilai pelaburan sebenar! Tapi, korang tak perlu bayar harga ini kerana saya nak berikan harga special!
Special Offer
RM9,482
RM1800
Kejap.. sebab saya betul-betul serius nak bantu korang, untuk tempoh terhad.. saya nak berikan DISKAUN RM1,000
RM1,800
Berapa pelaburan korang untuk kelas 2 hari The Foundr Chapter 2023?
HANYA RM800 SAHAJA!
Ini harga untuk PAKEJ PENUH! Lebih best, lebih berbaloi! Ada 2 lagi pakej yang lebih sesuai untuk OWNER BISNES BARU. Teruskan scroll ke bawah untuk lihat pakej yang lain... 
BERTINDAK SEKARANG!
"HANYA YANG LAJU, AKAN MAJU!"
"KALAU YOU LAMBAT, YOU TERTINGGAL!"
Yes.. korang boleh decide sama ada nak register sekarang atau bertangguh lagi! Tapi.. saya tak berani jamin sampai bila link tempahan ini akan dibuka, kerana pendaftaran akan terus DITUTUP selepas kuota penuh! 

PILIH & DAFTAR PAKEJ ANDA SEKARANG!

DIAMOND

Ini Pakej Diamond, yang mana anda bakal dapat;
  • ​Day 1 "Chapter 1 & 2" : Full Offline (8am - 9pm)
  • ​Day 2 "Chapter 3, 4 & 5" : Full Offline (8am - 5pm)
  • ​Day 3 Advance Session : Full Online (8am - 4pm)
  • ​​Special Group Coaching : Full Offline (8am - 4pm)
  • ​1x Pre-session : Online (8pm - 10pm)
  • ​Workbook - "The Foundr Chapter 2023" 
  • SifuBad Special Box Merchandise : Jute bag, Hoodies, Notebook, Pen, Lanyard
  • ​​E-Recording - Video The Foundr Chapter 2023 - Rakaman ini akan mula diedarkan dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
Bernilai RM9K
SPECIAL PRICE
RM1800
RM800
(JIMAT RM800)

PLATINUM

Ini Pakej Platinum, yang mana anda bakal dapat;
  • ​Day 1 "Chapter 1 & 2" : Full Offline (8am - 9pm)
  • ​Day 2 "Chapter 3, 4 & 5" : Full Offline (8am - 5pm)
  • ​Day 3 Advance Session : Full Online (8am - 4pm)
  • ​1x Pre-session : Online (8pm - 10pm)
  • ​Workbook - "The Foundr Chapter 2023" 
  • SifuBad Special Box Merchandise : Jute bag, Hoodies, Notebook, Pen, Lanyard
  • Special Group Coaching : Full Offline (8am - 4pm)
  • ​E-Recording - Video The Foundr Chapter 2023 - Rakaman ini akan mula diedarkan dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
Bernilai RM3K
SPECIAL PRICE
RM1200
RM500
(JIMAT RM700)

BRONZE

Ini Pakej Bronze, yang mana anda bakal dapat;
  • ​Day 1 "Chapter 1 & 2" : Full Offline (8am - 9pm)
  • ​Day 2 "Chapter 3, 4 & 5" : Full Offline (8am - 5pm)
  • ​​1x Pre-session : Online (8pm - 10pm)
  • ​Workbook - "The Foundr Chapter 2023" 
  • SifuBad Merchandise - Notebook, Pen, Name tag
  • ​​​Day 3 Advance Session : Full Online (8.00am - 4pm)
  • ​Special Group Coaching : Full Offline (8am - 4pm)
  • ​​E-Recording - Video The Foundr Chapter 2023- Rakaman ini akan mula diedarkan dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
Bernilai RM1K
SPECIAL PRICE
RM800
RM200
(JIMAT RM600)

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran kelas adalah di atas risiko peserta itu sendiri. 
  • Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. 
  • ​​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • ​Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "The Foundr Chapter 2023"?
HOTLINE:
016 9833219 (Cik Afzan)
011 63314938 (En Adie)
THE FOUNDR CHAPTER ROADTOUR  2022
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

THE FOUNDR Chapter 2023 © 2022 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. 

SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: