AMARAN! Pendaftaran akan ditutup selepas cukup kuota!
AMARAN! Pendaftaran akan ditutup selepas cukup kuota!
PERHATIAN FOUNDER! 
Korang rasa betul-betul pressure, stress, dengan masalah ekonomi down, sales jatuh dan profit semakin menipis?

Founder Yang Rasa Bisnes Tengah Stuck, Down Disebabkan Faktor Ekonomi & Buying Power Yang Makin Menurun, Korang Tak Tahu Nak Buat Apa Dalam Masa 2-3 Bulan Ni Untuk Selamatkan Bisnes dari Terkubur?

That's why, Sifubad develop formula.. strategi baru untuk founder2.. untuk menyelamatkan bisnes korang, supaya boleh bertahan dan grow balik, yang bukan saja melibatkan marketing, tapi juga branding, leadership dan 7 komponen yang ada dalam piramid bisnes (yang ni ramai tak pernah tahu).

23-24 OGOS 2023 (SOLD OUT)

11-12 OKT 2023 | 8.30AM-10.00PM* | SIFUBAD ACADEMY

*Tertakluk pada perubahan

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Apa yang saya nak bagitau ni, hanya untuk founder yang betul2 ada masalah ni
  • ​​Disebabkan ekonomi down, ramai yang merungut sales jatuh, ada yang menjunam ke gaung. Lagi2 founder yang bergantung kepada viral, agent dan sampai sekarang tak tahu apa strategi planning, untuk bangkit balik.
  • ​Bisnes stuck, dan risiko tak mampu sustain, disebabkan sales yang semakin menurun.. net profit yang semakin menipis yang membuatkan 3-6 bulan lagi tak mampu bertahan dalam bisnes.
  • ​​Paling sakit lagi, bila sales baru nak naik, team pulak yang buat hal, yang mana team lagi2 generasi Z makin lemau.. makin koyak.. demanding.. dan tak tahu macam mana nak handle diorang ni. Tapi, bisnes tetap perlukan team/staff.
  • ​​Bila takde team, last2 founder sendiri yang terpaksa buat kerja.. dari sebesar2 kerja, sampai la sekecil2 kerja, termasuk la bayar bil telefon, bil air.
  • Founder yang rasa bengang melampau2, bila pesaing asyik cuba tiru, sailang.. malahan sekarang ni, ada sihir plak tu. Nak bersaing, tapi rasa susah sangat, lagi2 kalau si competitor durjana main harga.
  • ​Buat marketing kaw2, invest ads kaw2, konon2 ROAS power.. tapi repetition customer teruk. Harapkan kepada customer baru je, dan paling menakutkan hanya bergantung kepada satu channel saja (Tak perlu tahu pasal development sales channel, sales point dan juga tak tahu sales funnel).
  • ​Kalau dulu boleh berbangga dengan sales besar, popular sebagai founder yang naik cepat dengan viral, dengan produk demand tinggi, tapi sekarang ni, team bertempiaran lari, beralih arah, yang membuatkan korang tak tahu buat apa lagi. 
  • ​Hari2 mengharapkan simpati dari pelanggan sedia ada yang membeli, atau mengharapkan orang baru sudi jadi reseller (fakta: 70% founder akan jatuh kalau hanya bergantung kepada satu strategi sales channel saja).
  • Nampak sales masuk banyak, tapi profit tak berapa nampak. Itu belum tolak cukai, tak tahu berapa bajet marketing yang patut diletakkan. Berapa bajet kos operation admin, tak pernah ambil tahu kos COGS, tak pernah ada orang ajar (ini salah satu faktor bisnes bukan saja susah nak berkembang, nak bertahan pun susah).
  • ​Sembang pasal magic number untuk growkan bisnes, tapi tak tahu strategi, tak guna jugak. Kadang2, strategi grow bisnes tu tak kena, dan ini masalah ramai founder yang nak grow bisnes.. tapi bisnes tu sendiri mati sebab salah cara. Antaranya, buka branch banyak2, tambah team banyak2.
  • ​Dalam keadaan yang paling mencabar sekarang ni.. mental goyang habis, koyak, yang menyebabkan korang rasa tak mampu bertahan.. rasa tak rela jadi founder lagi.. takut bisnes tak mampu bertahan lagi nanti. Nak kuatkan mental, as leader.. founder, tapi tak tahu kat mana nak repair.
Maaf! Kelas Ini BUKAN UNTUK SEMUA FOUNDER! Hanya Founder yang terpilih sahaja boleh join. Anda perlu ikut syarat-syarat ni..
  • SYARAT 1: Korang mestilah seorang founder bisnes! Yang tengah mencari solution utk bangkit kembali!
  • ​​SYARAT 2: Bisnes dah lebih 2 tahun. Baru nak start bisnes? Sorry, korang dilarang join kelas ni! 
  • SYARAT 3: Sales bulanan korang mestilah lebih RM30k. Bukan RM20k, bukan RM10k.. korang tak layak lagi!
  • ​​SYARAT 4: Korang dah ada team / staff min 3 orang, atau ada agen lebih 30 orang. Kelas ni memang untuk korang.
  • ​​SYARAT 5: Korang wajib ada syarikat Sdn Bhd atau Enterprise. Takde syarikat? Jangan register kelas ni!
Korang Layak? Boleh Teruskan Scroll Ke Bawah Kerana The Foundr Chapter Ni Sesuai Untuk Korang...
Nak tahu formula Kebangkitan founder yang korang patut Miliki tahun 2023 ni?
RESTRUCTURE YOUR BUSINESS EMPIRE
  • Korang akan pelajari bagaimana penetrate market baru untuk expand bisnes korang ke next level.
  • Didedahkan strategi mencipta produk atau brand baru untuk kembangkan lagi empayar bisnes korang.
  • Saya akan kongsikan secret case study, bagaimana anak didik Sifubad start dari zero.. kini bisnesnya bernilai 7 angka!
AWAKEN THE LEADER IN YOU
  • Founder adalah leader! Korang akan ketahui rule dan principle bagaimana nak bangkitkan diri korang jadi seorang leader.
  • Saya akan tunjukkan elemen2 penting founder perlu ada untuk berubah menjadi leader yang luar biasa!
  • Ketahui formula bagaimana seorang leader mengembangkan empayar bisnes bukan hanya untuk 1 tahun saja, tapi juga untuk 10 tahun akan datang. 
BRANDING IN COMPETITIVE MARKET
  • Pesaing main harga? Don't worry, ketahui formula rahsia bagaimana nak survive dalam high competiton, tanpa perlu risau perang harga!
  • Ketahui bagaimana membina brand korang bermula dari nama, identiti sehingga brand expansion yang belum didedahkan oleh mana-mana guru lagi.
  • ​Customer asyik curang? Tak perlu risau! Ketahui strategi branding underground bagaimana buatkan customer bukan saja lebih setia, tapi juga bakal menarik kawan2 mereka menyerbu produk atau servis anda.
SCAN YOUR FINANCIAL HEALTH
  • Check keadaan kesihatan bisnes korang sama ada sihat atau tak, untuk bantu korang buat financial optimization.
  • Korang akan didedahkan bagaimana membuat kiraaan bajet dan spend untuk tingkatkan profit bisnes.
  • Korang akan ketahui simpton2 bahaya yang bakal buatkan bisnes rugi! Kalau dibiarkan lama, bisnes korang bakal terkubur!
MARKETING STRATEGY FOR FOUNDER
  • Korang bakal didedahkan strategi funnel yang mampu menyedut lebih ramai pelanggan untuk membeli produk anda bukan hanya sekali.. 2 kali tapi.. berkali-kali. 
  • Pelajari framework bagaimana membina sales channel yang proven dan bakal meningkatkan jualan dan profit korang sehingga 3 kali ganda.
  • Didedahkan strategi proven dalam launching yang menghasilkan high impact result!
Inilah 7 Kunci Rahsia Yang Korang Perlukan Sekarang!
...Yang Bakal Buatkan Bisnes Korang Huru-Hara..
  • Ketahui bagaimana menguruskan semua komponen dalam bisnes dari A-Z dengan lebih bersistematik. Korang tak perlu susah payah bekerja siang malam nak kejar target jualan. 
  • Dibongkarkan strategi marketing yang paling proven dan high impact untuk menjana sales & profit yang besar!
  • ​​Pelajari sistem yang terbukti berkesan untuk survive lama dalam bisnes yang dah digunapakai oleh otai-otai dari alumni Sifubad. 
  • Korang bakal ketahui strategi yang bukan saja proven, up-to-date, tapi juga lain dari yang lain! Ini bakal membuatkan bisnes anda bukan saja makin naik salesnya, makin besar untungnya, tapi juga buatkan kos anda jadi lebih rendah!
  • Ketahui rahsia bagaimana founder "jerung2" atau big brand menjadi “Millionaire Founder” atau “The Real Founder”… Anda juga mampu lakukannya, walaupun syarikat anda masih lagi enterprise, dan sales company anda baru RM30k sebulan! 
  • ​Ketahui rahsia sistem bisnes yang lebih professional, terurus & teratur! Ketahui bagaimana formula ini bukan saja untuk bisnes pakaian, kecantikan, makanan, tapi untuk semua jenis kategori bisnes, walaupun anda adalah peniaga air kelapa tepi jalan!
  • Rahsia bagaimana bertahan dalam bisnes lebih dari 5 tahun! Founder sebenar bukan saja memiliki revenue yang banyak untuk bisnesnya, tapi juga ada savings & asset lebih RM 1 juta untuk personalnya!
Mungkin ada di antara korang yang tertanya2...
 LAYAK KE SAYA NAK AJAR KORANG NI?!
Tak kenal lagi Sifubad? Korang patut tonton video bawah ni..
…Dengan Pengalaman Lebih 15 tahun, Saya Sampaikan Ilmu High level Ini Kepada Anak Didik VIP Saya Ni...

Asalnya dulu niaga kecil-kecil, di booth.. bisnes 3k-5k sebulan! Tapi, dengan keinginan yang kuat nak maju, dia nekad nak naikkan She Dazzle ke new level. Bila bisnes dah naik atas 500k sebulan, game juga lain. Dia improve game branding supaya boleh grow, boleh sustain dan lebih kuat dalam competition..

Sebelum ini, dia pernah belajar ilmu funnel marketing dan template marketing, cuma tak tahu apa yang bisnes dia perlukan sekarang dan bagaimana nak apply step yang betul, sebab takde guidance.
Alhamdulillah, sekarang tuan Hisham lebih jelas dengan direction bisnes dia, dan hanya fokus strategi yang paling high impact!

Lepas guna strategi high impact marketing, Dalam masa 5 Bulan je, Taufiq berjaya BREAKTHROUGH dengan jualan cecah lebih RM1.2 Juta setiap bulan! Dari pasar malam, kini dia miliki kedai buah beberapa unit, yang menjual pelbagai buah pilihan dari seluruh dunia. 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

"Setiap Kali Launching, Saya Akan Validate Dengan Sifubad"

Ernayanee Nur, De'Xandra

  • 2015, zaman kejatuhan brand bisnes perfume reject nye dan 2015 menjadi punca kejayaan pembinaan brand De’Xandra..
  • Waktu satu event di Wisma MCA, beliau terus dapatkan advice dengan Sifu dari segi packaging, nama, & first scent of De’Xandra.
  • DeXandra sampai sekarang mampu bertahan, menggunakan strategi marketing dan branding dari Sifubad. 
  • Dengan kekuatan LEADERSHIP Pn Erna, DeXandra mampu rekrut AGENT/RESELLER dan STOKIST sehingga mampu berkembang ke seluruh pelusuk ASIA.
  • ​Pn Erna akan validate dengan Sifubad, untuk dapatkan up-to-date strategi dan plan marketing. Founder ni tak boleh bergantung kepada satu channel saja, DeXandara sendiri develop bukan je sistem agent, tapi juga sistem ecommerce untuk expand bisnes.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Sampai Hari Ni, Wawa Masih Berguru Untuk Belajar Strategi Expand Bisnes!

Wawa Zainal, Wawa Cosmetics

  • “Alhamdulilah, saya dari awal sales RM50k belajar dgn sifu, dan sampai sekarang saya bermentorkan sifu. Sebagai founder, saya tak boleh tinggal guru saya, mentor saya, dan setiap masa saya perlu tengok apa strategi terbaru untuk grow bisnes.” .. Itulah kata2 wawa bila dah berguru dengan Sifubad.
  • Masa tu, dia bisnes contact lens, bisnes dalam puluh2 ribu.. sebelum tu, dia buat silap dan rugi dalam bisnes. 
  • Walaupun ada lebih 1 juta followers, bukan mudah dia nak dapatkan sales yang konsisten setiap bulan...
  • Sales dari 60k boleh la jadi 200k. Lepas tu, tak belajar dah.. sales dia konsisten sampai la hujung 2018, berguru balik dalam program high level, untuk growkan lagi bisnesnya.
  • ​Alhamdulillah, brand Wawa Cosmetic tersebar bukan saja di Malaysia, tapi juga di Asia Tenggara. Team Wawa semakin berkembang dan sekarang dah ada warehouse sendiri.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Dulu Banyak Invest Marketing, Sekarang Hampir 100% Repeat Customer!

Shaick Saifullah, Ombak Exclusive

  • Berapa ramai yang buat servis printing? Sangat ramai! Tapi kenapa Ombak Exclusive mendapat tempat di hati pelanggannya? Fokus kepada VALUE servis itu sendiri. SPEED! 
  • Boleh dikatakan, repetition customer dia almost 100%! Kalau dulu, banyak invest marketing ads & review, hari ni langsung tiada dah!
  • Sebab sebelum ni, dia push buat personal branding content, dan sekarang sebab repetition customer, dan juga word of mouth!
  • Pelanggan harini nak servis yang laju, kalau boleh harini order, harini juga siap. Itulah yang diberi penekanan oleh Shaick, Founder Ombak Exclusive.
  • ​Dia develop personal branding & tiktok..Kira femes juga la di tiktok dengan tagline nya “MINGGU LEPAS..”. 
  • ​Dia bina brand extension dalam bisnes jersey sublimition dia, dengan penambahan kategori baru, iaitu servis printing kotak produk.. Bisnes printing dia grow lagi..
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Selepas Belajar Ilmu Leadership, Fida Mampu Grow Team & Agent Sehingga Capai 7 Angka!

Fida Ramli, Heads Professional by Fida Ramli

  • Bermula sebagai pengguna.. kemudian menjadi Co-Founder kepada produk Heads Profesional Paris. 
  • Produk ini dah berada di pasaran selama 10 tahun, tapi hanya fokus membuat jualan secara offline sahaja, dan target audien hanya pada salon-salon kecantikan.
  • Setelah join sifuBad, sekarang Fida Ramli menguatkan Personal Branding di Tik Tok dan telah berjaya melahirkan lebih 3,000 orang ejen di bawah nama Heads Profesional Paris.
  • Dia juga develop produk baru dengan saiz yang lebih kecil untuk menarik prospek baru. Tujuannya untuk menarik prospek baru, yang ingin untuk cuba produk Heads Profesional Paris. 
  • ​Dia pernah capai RM1.3 JUTA sewaktu dengan guna teknik launching je!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Needs Pecah Rekod 7 Angka, Selepas Apply Strategi Permission Marketing!

Nasha Hamizah, Needs Cosmetics

  • Dari seorang pekerja logistik, kini menjadi usahawan produk penjagaan rambut yang menghasilkan kesan yang pantas. 
  • Dia guna strategi permission marketing, untuk dapatkan trust daripada customer dengan memberikan tester produknya secara percuma.
  • Dari situ, dia dapat ramai database dan upsell produk berbayar pula.
  • Bermula dengan 1,000 unit produk di bulan yang pertama, dia berjaya capai jualan cecah lebih RM 21,000! 
  • ​Dengan menggunakan 2 wing iaitu Influencer Marketing dan Sistem Ejen, NEEDS berjaya viral di platform Twitter serta berjaya untuk rekrut lebih 300 orang Ejen di TikTok. 
  • ​Alhamdulillah dengan strategi ini juga, NEEDS telah berjaya memecah jualan sebanyak 1 JUTA dalam masa 10 bulan selepas join sifuBad! 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Sales Tatagaltier Cecah 7 Angka, Selepas Guna Strategi Branding!

Aush (Tatagaltier)

  • Pada awalnya founder kepada produk kecantikan, TATAGALTIER ni hanya bermula dari kosong. 
  • Pada awal tahun 2020, Aush ni menghadapi sedikit cabaran untuk membuat R&D dan mencipta formulation produk.
  • Dia bermula dengan kelas Marketing Chapter SifuBad pada May 2022, lepas tu sambung Apprentice pada Jun 2022.
  • Sales permulaan berbisnes dulu, Aush berjaya capai RM100k sebulan, kemudian naik RM900k sehingga cecah 1 Juta sebulan! 
  • ​Kini, brand TATAGALTIER dah makin melonjakkan nama di pasaran tempatan dengan praktikkan teknik brand identiti, brand relation, influencer marketing dan resellers, sekarang sustain mengekalkan sales 1.3 Juta sebulan!
     
"Selagi Kita Belum Mati, Kita Buat Sampai Jadi!"
Register Pakej Diamond Sekarang & Korang Bakal Dapat Semua Bonus Exclusive Ini!
2 Days E-Ticket Access The Foundr Chapter
Korang akan dapat full akses kelas The Founder Chapter selama 2 hari dari pagi sampai malam. Korang akan dapat jumpa dengan ramai founder yang luar biasa! So, tunggu apa lagi!? Register sekarang!
Workbook The Foundr Chapter
Korang juga akan dibekalkan workbook sebagai rujukan semasa kelas nanti. Workbook akan diberikan semasa korang check in ke dalam dewan seminar nanti. Ianya akan dapat bantu korang supaya mudah ingat dan faham dengan topik yang diajar.
Template for Founder
Special untuk founder! Korang akan dibekalkan TEMPLATE yang direka khas untuk planning strategy bisnes korang dengan lebih efektif! Korang akan pelajari cara gunakannya dalam kelas ini nanti! 
Special Online Advanced Session 
Extra online class! Korang akan dapat belajar topik yang lebih advanced dan high level. Ada sesi soal jawab yang lebih details, deep dan step by step advice.
1 Day Special Group Coaching
Hanya untuk pakej Diamond saja! Ini yang paling special dan paling mahal! Bernilai lebih RM5997! Korang akan dapat belajar lebih dekat dengan Sifu Jamal. Ada sesi Q&A yang lebih personal, korang akan dapat spesifik solution! 
SifuBad Special Box Merchandise 
Korang juga akan dapat exclusive merchandise SifuBad yang tak pernah dijual dimana-mana kedai. Yes, korang tak akan jumpa. Ianya hanya diberikan kepada peserta yang berdaftar saja.
Pilih Pakej & Bertindak Sekarang!
Yes.. korang boleh decide sama ada nak register sekarang atau bertangguh lagi! Tapi.. saya tak berani jamin sampai bila link tempahan ini akan dibuka, kerana pendaftaran akan terus DITUTUP selepas kuota penuh! 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran kelas adalah di atas risiko peserta itu sendiri. 
  • Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. 
  • ​​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • ​Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "The Foundr Chapter 2023"?
HOTLINE:
011 6326 4938 (Hidayah)
011 6329 4938 (Alisa)
THE FOUNDR CHAPTER 2023
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com